Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van olyan, hogy valaki...

Miért van olyan, hogy valaki rossz helyre születik le?

Figyelt kérdés

Olyan szülőkhöz, közösségbe, országba, ami nem hogy nem segíti a szellemi-lelki képességeinek a kibontakozását, hanem épp hogy letiporja és elnyomja a p.csába...hogy ami esetleg volt még az se legyen meg...

Vagy erre is a szokásos mottó lesza válasz, hogy azért hogy fejlődj?

Ja, van fejlődés, csak visszafelé...hát kinek mi az érdeke...

Na ilyen miért van vajon? Erre mi a nagy válasz?

okt. 27. 15:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

40

Nem belekötésnek szántam ezt a részemről, inkább kifejtettem, hogy én ebben miért nem tudok annyira hinni. Azzal nincs bajom, ha te ebben hiszel. Az, hogy a többiek ezért lepontoztak, sajnálom.

"meditációval, pszichológushoz fordulnál ha nem látod a fától az erdőt, önbizalmat növelnél"

Megvolt, nem jött be.

okt. 29. 14:44
 42/54 A kérdező kommentje:

"lehet úgy is, hogy oda kerültél mert elfelejted hová kéne jutni"

Nem nagyon van semmi a világban, ami biztosítaná, hogy ne felejtsem el. Ugyanúgy, mint pl az előző életekkel. Nem én döntöttem úgy, hogy senki ne emlékezzen semmire.

okt. 29. 14:49
 43/54 anonim ***** válasza:
De az miért nem jut el az agyadig, hogy azért nem jött be mert nincs akaratod, türelmetlen vagy? Gyorsan, hirtelen akarsz változást, de ahhoz idő kell. Hogyan lehetnél boldogabb ha nem teszel érte? Tegyük fel, hogy valaki szörnyű körülmények között nevelkedett és trauma érte, vagy ellenkezőleg, de valamilyen súlyos betegségben szenved. Ő rajta múlik egyértelműen hogy mit hoz ki az életéből. Lehet dühös, frusztrált, depressziós, vagy apozitívumokra koncentrálhat. El mehet szakemberhez, érezheti magát kiegyensúlyozottnak, boldognak annak ellenére, hogy beteg testileg. Mindig az adott egyén dönti el, hogy mit szeretne! De akkor sem egy csetintéssel fordul jobbra az élete és egyértelműen nem lesz 100% boldog. Kell a rossz tapasztalat, hogy erősebb légy, értékelni tudd a jót.
okt. 29. 14:53
 44/54 A kérdező kommentje:

43

Esetleg azért látod úgy, hogy nem jut el az agyamig, mert már eljutott, csak ne feltételezted.

Gondolhatod, hogy nem 1 napot voltam.

Ha ennyire bele akarsz menni, elmondom, hogy 16-18 éves koromig volt egy időszak, 21-23 éves koromban, majd 25 éves koromban szintén, illetve most megint elkezdtem.

De igazad van, tényleg nagyon rendben van, hogy az ember évekig befekteti az energiát, és semmi nem térül meg, hanem ugyanabban a fazékban fő csak másik helyen.

És ha mondjuk feltételezem, hogy azért mert amit egyik oldalt terápiával elveszek, az másik oldalt visszajön, mert a körülményeim meg nem változnak, és nem tudok tenni azért, hogy változzanak (nincs pénzem, és de, dolgozok), akkor az emberben felmerül a kérdés, hogy miért van bizonyos körülmények közé beerőltetve.

Igen, gondold ezt is kifogásnak.

okt. 29. 15:00
 45/54 anonim ***** válasza:
Mert neked jó lenne úgy élni életről életre, hogy emlékeznél az összes előző szüleidre, szerelmeidre, vagy arra, hogy kivel hogyan bántál? Nem lenne jó egyáltalán. Nem tudnád elviselni és megbolondulnál. Azért nem emlékszünk, hogy az adott életünkre koncentráljunk, hogy "behozzuk a lemaradást". Aki emlékszik általában mint lélek döntötte el, hogy emlékezni fog. Vagyis tart olyan szinten már a fejlődésben, hogy ne okozzon gondokat. Összegezve megintcsak nem egyről a kettőre megy a haladás. Ki kell érdemelni, harcolni kell érte neked egyes egyedül!
okt. 29. 15:01
 46/54 A kérdező kommentje:
És igen, mindenről csakis az ember tehet, a másik nem-fizikai oldalnak semmi köze az egészhez, és ártatlan, mint a bárány
okt. 29. 15:02
 47/54 A kérdező kommentje:

"Nem tudnád elviselni és megbolondulnál."

Teljesen mindegy, mert megbolondulni így is meg lehet.

okt. 29. 15:04
 48/54 anonim ***** válasza:
Nekem se van pénzem hiába dolgozok, nem tökéletes az életem. De nem is akarom, hogy az legyen. Hálás vagyok azért ami van és próbálom a legjobbat kihozni. Nem nyavogok a Gyakorin, hogy nekem milyen szar. Sokat elérsz azzal nagyon tényleg...Irónia. A pszichológus ad tanácsot, végighallgat, de nem Harry Potter. Neked kéne első és végsősorban segíteni saját magadon, nem teheti meg érted/helyetted senki! Ha nem megy akkor élj vele együtt, de az biztos, hogy a panaszkodás és a reinkarnáció, karma hibáztatása sem fog segíteni rajtad.
okt. 29. 15:09
 49/54 A kérdező kommentje:

És amíg az életben maradásért vívott harc elveszi az ember minden idejét-energiáját, addig nem lesz esélye másért harcolni.

Ja hogy nem mindenkinek kell annyira vagy egyáltalán harcolni az életkörülményeiért, és marad ideje-ereje-energiája másért is harcolni...

okt. 29. 15:10
 50/54 A kérdező kommentje:
48 Legyél büszke magadra
okt. 29. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!