Miért van olyan, hogy valaki rossz helyre születik le?
Olyan szülőkhöz, közösségbe, országba, ami nem hogy nem segíti a szellemi-lelki képességeinek a kibontakozását, hanem épp hogy letiporja és elnyomja a p.csába...hogy ami esetleg volt még az se legyen meg...
Vagy erre is a szokásos mottó lesza válasz, hogy azért hogy fejlődj?
Ja, van fejlődés, csak visszafelé...hát kinek mi az érdeke...
Na ilyen miért van vajon? Erre mi a nagy válasz?
40
Nem belekötésnek szántam ezt a részemről, inkább kifejtettem, hogy én ebben miért nem tudok annyira hinni. Azzal nincs bajom, ha te ebben hiszel. Az, hogy a többiek ezért lepontoztak, sajnálom.
"meditációval, pszichológushoz fordulnál ha nem látod a fától az erdőt, önbizalmat növelnél"
Megvolt, nem jött be.
"lehet úgy is, hogy oda kerültél mert elfelejted hová kéne jutni"
Nem nagyon van semmi a világban, ami biztosítaná, hogy ne felejtsem el. Ugyanúgy, mint pl az előző életekkel. Nem én döntöttem úgy, hogy senki ne emlékezzen semmire.
43
Esetleg azért látod úgy, hogy nem jut el az agyamig, mert már eljutott, csak ne feltételezted.
Gondolhatod, hogy nem 1 napot voltam.
Ha ennyire bele akarsz menni, elmondom, hogy 16-18 éves koromig volt egy időszak, 21-23 éves koromban, majd 25 éves koromban szintén, illetve most megint elkezdtem.
De igazad van, tényleg nagyon rendben van, hogy az ember évekig befekteti az energiát, és semmi nem térül meg, hanem ugyanabban a fazékban fő csak másik helyen.
És ha mondjuk feltételezem, hogy azért mert amit egyik oldalt terápiával elveszek, az másik oldalt visszajön, mert a körülményeim meg nem változnak, és nem tudok tenni azért, hogy változzanak (nincs pénzem, és de, dolgozok), akkor az emberben felmerül a kérdés, hogy miért van bizonyos körülmények közé beerőltetve.
Igen, gondold ezt is kifogásnak.
"Nem tudnád elviselni és megbolondulnál."
Teljesen mindegy, mert megbolondulni így is meg lehet.
És amíg az életben maradásért vívott harc elveszi az ember minden idejét-energiáját, addig nem lesz esélye másért harcolni.
Ja hogy nem mindenkinek kell annyira vagy egyáltalán harcolni az életkörülményeiért, és marad ideje-ereje-energiája másért is harcolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!