Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Leszületnél még egyszer?

Leszületnél még egyszer?

Figyelt kérdés
szept. 21. 00:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
#10 Ha ott is nől fel valaki, abból sem származik sok előnye. Mert a talpraesettséget nem a földrajzi hely határozza meg.
szept. 21. 14:34
 12/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
32%

- Ha legalább ilyen jó életem lenne, vagy kisebb engedménnyel is megelégednék.

- Feltétel a vállalkozói engedély és legalább egy autó.

- Továbbá kérném átvinni a jelen élet tapasztalatait egy pendrive-on, hogy ne kelljen már megint kitapasztalni, ilyen-olyan buktatókat, unalmas.

- De reinkarnáció nincs, senki nem több egy hangyánál, úgyhogy mindegy.

szept. 21. 19:32
 13/25 anonim ***** válasza:
37%

A reinkarnációban nincs New Game+

Jól is néznénk ki ha lenne

Elozo életedből mit hozták át? Semmit

szept. 21. 21:07
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
Igen! De szeretném a tanultakat magammal hozni. Már általános iskolában is középiskolás szinten értettem az elektronikához, híradástechnikához, és sportolás helyett kütyüztem. Mégis annyira nem voltam jó a tanulásban, hogy előbb végzehessem el a sulit, mint a többiek. 8 évig vertek a társaim és fogyatékosnak tartottak, mert nem jártam edzésre. Szabadulni akartam onnan, és egy évismétlés lehet, hogy öngyilkossághoz juttatott volna. Ezért igyekeztem tanulni, mint a gép!!! Ezen az időn szeretnék rövidíteni, hogy minél fiatalabban egyetemre és azután munkába kerülhessek. Oda ahol értékesnek tartanak. Szóval addig nyomnám a new game gombot, amíg rutinból át nem ugrom a nyomorszinteket. Csak vizsgázni járnék be, és inkább sportolnék a szabadban két tanulós nap között a leprasuli helyett. 50 éves leszek, a gyerekkori traumáktól még felébredek éjjel. Fuck Fuck Fuck, éljen a reinkarnáció!
szept. 22. 09:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen csapnivaló életbe semmiképpen sem. Nekem is eszembe jutnak régi emlékek az életem különböző időszakaiból, és már a gondolattól is megijedek, hogy még egyszer hogy bírnék ki egy ilyet, mint a mostani életem. Csak úgy tudom éppenhogy kibírni, hogy azért jó dolgok is történnek velem. Ha a reinkarnációból indulunk ki, hogy létezik, mivel ugye nem tudjuk hogy mi vár ránk, emiatt hogyha rajtam múlna, semmiképpen sem szeretnék újra megszületni így, hogy mi vár rám. Csak akkor vállalnám esetleg, hogyha biztos lennék abban, hogy a következő életem az már sokkal jobb lesz, de még úgy sem biztos, hogy megtenném. Nyilván az egy másik tudatállapot, amiben odaát vagyunk, de mégis, attól még el lehet mondani, meg lehet próbálni így földi, anyagba zárt elmével leírni, hogy mi a véleményünk erről az egészről, mert erről szól a kérdés.
szept. 23. 23:01
 16/25 anonim ***** válasza:
így, hogy nem tudom hogy mi vár rám a következő életemben - így akartam írni
szept. 23. 23:04
 17/25 anonim válasza:
100%

Úgy latszik,sok embernek nem akarózik visszaszületni,mondjuk é sem.

Mindezt azt mutatjs,hogy nem könnyű sz életünk.tenyleg ki akar ismételni egy ilyen életet ?

szept. 24. 20:23
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de megszületnék nem leszületnék.
szept. 26. 10:28
 19/25 anonim válasza:
66%
Nem születnék le újból. Meg nem is hiszek a reinkarnációban.
szept. 26. 20:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy ezt nem te és nem az agyaddal fogod eldönteni. Ez ha létezik akkor egy folyamatos tapasztalásként működik és addig jössz amíg tudsz tapasztalni. Ez olyan mintha azonn gondolkodnál , hogy Ronaldo pénzét mire költenéd. Lehet gondolni rajta de ugye nem te fogod eldönteni.
szept. 28. 07:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!