Leszületnél még egyszer?
Figyelt kérdés
szept. 21. 00:35
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
csak trollkodni jöttem, mert én nem hiszek a reinkarnációban, mert (szerintem) nincs, és ezt lent is leírom, mert nem bírom ki hogy ne írjam le
46 szavazat
1/25 anonim válasza:
Még ha létezne is reinkarnacio akkor sem
3/25 anonim válasza:
Igen, egyszerre több száz milliárdszor megteszem.
(;
4/25 anonim válasza:
Minek? Ezúttal kvázi a pokolba spawnoltam, és ennyi pont elég. Igyekszem tisztességgel és empátiával viselni sorsomat. És ha vége lesz, akkor az abszolút nihil vár, nem pedig különféle vallásos elképzelések. Az ego megsemmisíthető és manipulálható, ahogyan a tudat is.
5/25 anonim válasza:
Igen de Amerikába, a 90-es évekbe, valami normális környékre
6/25 anonim válasza:
Magyarországra biztos nem. Inkább amerikába.
7/25 anonim válasza:
Fix nem akarnék, ugyan azon a szaron végigmenni mégegyszer... biztos nem.
Meg a sulikat újra sulit kijárni, lenne kedve a fenének hozzá.
9/25 anonim válasza:
#5-6 Gondoljátok, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés? Illetve meg sem határoztátok, hogy pontosabban melyik részére, dél- és közép amerikikában bizony rosszabb viszonyok uralkodnak, mint kis hazánkban. Feltételezem, hogy észak-amerikára gondoltatok, viszont az egy nagyon téves elképzelés, hogy ott egyszerűbb lenne az élet. Illetve nincs akadálya senkinek kimenni és megtapasztalni, hogy az milyen. Nincs american dream, csak a romlás virágai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!