Ez karma, hogy így alakult az élete?
Van egy rokonom, akinek mindig “sikeres” élete volt férfiak terén. Tipikusan az a nő, aki házasságban és gyerekben méri az élet sikerét. Ergo attól leszel értékes, ha valaki elvesz és szülsz.
Én sosem voltam nagy pasizós. Nem azért, mert nem kellettem, hanem magamnak való vagyok.
Mindig rajtam nevetett, kritizált, hogy nem vesz el majd a végén senki, ha nem húzok bele, hogy 30-ig illik gyereket szülni és házasodni, hogy az olyan nő, aki nem teszi meg ez lenézendő.
Azzal volt tele a feje, hogy őt jajj-jajj eljegyezték 26 évesen, 28 évesen férjhez ment és 30 előtt biztos sikerül neki a gyerek is. A házasság után csak nem lett terhes.
Kiderült, hogy nagyon nehezen lehet nekik, lombikra is kell járniuk. Már 32 éves, de még mindig nincs gyereke. Én 28 vagyok, azóta lett párom is, jelenleg nekem nagyobb esélyem van a szerinte “értékben mérendő életre időben”.
Szerintetek ez karma?
Karmáról légy szíves, az ezotériában kérdezz.
Amúgy a karma a KÖVETKEZŐ életedben szokott jelentkezni.
Ja, illedelmes nevén karma.
Ha a gyereket a nevén akarod nevezni, akkor meg az élet, ami eleve oda fog beb@$zni ahol a legjobban fáj, mert "ebből fogsz tanulni" (kétlem 😅) és majd ennek a rokonodnak biztos nagyon nagy vigasztalás lesz, hoyg mennyit tanul belőle, mikor kipusztul attól, hogy a saját ideáljának nem tud megfelelni. Mert hidd el a saját elvárasaival maga felé meg is teremti a személyes kis poklát. Értjük, az lenne a tanítás, hogy adja lejjebb az ideált. Tankönyvben könnyű a való életben szenvedés level 47467374. De majd megvigasztalja hogy mennyi nagyon sokat tanult. 🤣🤣🤣
A kritika nem neked szólt és nem is a helyzetnek hanem az életnek a "teher alatt nő a pálma" tanítási módszeréhez, ami egy kalap sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!