Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez karma, hogy így alakult az...

Ez karma, hogy így alakult az élete?

Figyelt kérdés

Van egy rokonom, akinek mindig “sikeres” élete volt férfiak terén. Tipikusan az a nő, aki házasságban és gyerekben méri az élet sikerét. Ergo attól leszel értékes, ha valaki elvesz és szülsz.

Én sosem voltam nagy pasizós. Nem azért, mert nem kellettem, hanem magamnak való vagyok.

Mindig rajtam nevetett, kritizált, hogy nem vesz el majd a végén senki, ha nem húzok bele, hogy 30-ig illik gyereket szülni és házasodni, hogy az olyan nő, aki nem teszi meg ez lenézendő.

Azzal volt tele a feje, hogy őt jajj-jajj eljegyezték 26 évesen, 28 évesen férjhez ment és 30 előtt biztos sikerül neki a gyerek is. A házasság után csak nem lett terhes.

Kiderült, hogy nagyon nehezen lehet nekik, lombikra is kell járniuk. Már 32 éves, de még mindig nincs gyereke. Én 28 vagyok, azóta lett párom is, jelenleg nekem nagyobb esélyem van a szerinte “értékben mérendő életre időben”.

Szerintetek ez karma?

júl. 29. 08:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
86%

Ha hiszel a karmában akkor igen.

Én nem hiszek, szerintem nem mert rengeteg másik olyan ember van mint ő, akiknek meg összejön, szóval nem nyerik el "méltó büntetésüket"

júl. 29. 08:50
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem te nagyon rosszindulatú vagy.
júl. 29. 08:56
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Én csak sajnálni tudom szegény nőt, hogy abban méri az értékét, hogy megfelelő tenyészkanca-e. Túl sok ésszel nem áldotta meg az ég. Inkább sajnálatra méltó, nem ismeri azt az életet, ami ezeken a béklyókon túl van.
júl. 29. 09:04
 4/15 anonim válasza:
49%

#3 ez alapján te is sajnálatra méltó vagy, mert nem ismered a szülőség örömét, és abban méred magad, hogy mennyire tudod lefikázni mások életmódját?

Nyisd ki kicsit a szemed és meglátod hogy amennyire te szeretsz ezek nélkül a "béklyók" nélkül élni, ő annyira szeretne anya lenni és családot alapítani.

júl. 29. 09:10
 5/15 A kérdező kommentje:

#2 akkor ő micsoda?

Állandóan hallgattam, hogy semmit sem érek, mert nincs pasim és nem lesz így szerinte családom. Mióta lett párom és neki se jön össze a gyerek hirtelen elcsendesedett.

júl. 29. 09:16
 6/15 A kérdező kommentje:
#4 az rendben van, ha valaki szeretne. Viszont ha valaki ettől érzi magát felsőbbrendűnek, amit hangoztat is, az szerintem nagyon gáz.
júl. 29. 09:17
 7/15 anonim válasza:
51%
#6 jaa nyilván, az gáz de itt a 3asra reagáltam aki szerint ha valakinek a családalapítás a célja akkor az egy hülye tenyészkanca. Ami szerintem szintén gáz hozzáállás.
júl. 29. 09:21
 8/15 anonim válasza:
100%
Nekem is volt olyan esetem, amire azt mondhatnám, hogy karma, de lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Mindenesetre nem mondom azt, hogy örülök neki, mert nekem nem számít, hogy mi van vele. De abból a szempontból meg jó ,hogy látja milyen benne lenni és hogy senkinek sem olyan könnyű, mint ahogy ő azt elképzeli.
júl. 29. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
#4 nem az a baj vele, hogy ő anyaként érzi csak magát értékes embernek (bár ez is hatalmas bullshit, akinek nincs gyereke, az miért ne lenne értékes ember?), hanem az a gond, hogy ő mindenki mást is lenéz azért, ha nem akar férjezett lenni meg szülni. Mi a fsz köze van mások életéhez? :D Kinek képzeli magát?
júl. 29. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom eldönteni, hiszek-e a karmában. Voltak olyan dolgok az életemben, amiket máshogy nem tudnék megmagyarázni (én is kaptam ilyent, olyanok is, akik nekem ártottak), közben meg mégis van egy rakat ember, akik nagyon sokat ártanak nekünk napi szinten, aztán mégsem kopogtat náluk a karma.

Szóval lehet, hogy valóban valamilyen karma-féleség volt ez, de lehet, hogy "csak" egyfajta egybeesés, valamilyen véletlen folyamán. Kellemetlen érzés ilyent a saját bőrünkön tapasztalni, viszont mégis segítenek abban, hogy kicsit helyre billentsék a gondolkodásunk, viselkedésünk.

júl. 29. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!