Mielőtt majd még meghalok tudjak megbocsátani!?
Az embereknek akikkel összehozott az élet a sors a bátyámnak a szüleimmnek(önzőek mindegy volt nekik csak gyerekeik legyenek bármi áron főleg anyámnak de apámat sem érdekli ez a része ami nekem fáj rettentően!!!)de még a rokonaimnak sem tudok megbocsátani egyszerűen gyűlölöm utálom a kinevetést azt, hogy körbe röhögik a nem egészséges és ép embert azt amikor a gyengeségeimet kihasználják, kihasználták és uralkodni akarnak én rajtam meg félemlítettek bántottak támadtak és stbk
Ráadásul nem vagyok egészséges tudni lehet az itteni gyakori kérdéses kérdéseimből,hogy egy beteg sérült emberke vagyok!!!
Azt hiszem nem tudok megbocsátani
De ha viszem át a másvilágra a túlvilágra a fajdalmaimat annak van valamilyen jelentősége,hogy dühvel haraggal megyek át a mennyek országába,vagy a pokol országába!?
lehet aztán nincs is semmi, szóval ¯\_(ツ)_/¯
De ha ennyire aggaszt a kérdés, akkor keresd fel az illetékes vallási vezetődet (pap/rabbi/boszorkánykör feje) és kérj tőle spirituális útmutatást.
A gyk nem a legjobb hely erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!