Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tett már valaki olyat veletek...

Tett már valaki olyat veletek amit soha nem tudtok megbocsátani neki?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az?
2022. júl. 7. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Neked mi volt?
2022. júl. 7. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
HR-es hazudott a munkámról és személyiségemről rendszeresen, mikor segítségre volt az embernek szüksége, bármikor még olajat öntött is a tűzre, ezáltal még többször belém is rúgott. Legalább, erős lettem, mint az acél. :)
2022. júl. 7. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Igen, egy 'barát'. Kitalált történeteket terjesztett rólam. És volt, akik elhitték. Akik csak ismerősök, nem közeliek, így annyira nem ismernek.
2022. júl. 7. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
9%
A világ. Szégyenlem magam, hogy első hullámban még én is bedőltem a mesterséges covidnak. Soha nem fogom megbocsájtani nekik, hogy szándékosan teszik tönkre a világot...
2022. júl. 7. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Egy pasi rám akaszkodott betegesen és ellenem fordította a barátaimat, és azóta is zaklat engem újabbnàl újabb profilokból meg idegen telefonszàmokról, már letiltottam egy csomó szàmot meg kb 100 profiljàt, de még továbbra is csinálja a szart, mert idegen emberekre irkál rám, és hord el nekik engem mindennek, meg ilyenek. Kur va beteg. Soha nem fogom megbocsàtani neki azt, hogy ellenem fordította a barátaimat életem legszarabb élethelyzetében!!!!!
2022. júl. 7. 19:12
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen, egy exem. Hazodozott allandoan kozbe kihasznalt ugy h evek ota egyutt eltunk. Csaj volt. Azota mar semmi nem tud meglepni vagy megbantani
2022. júl. 7. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
Na erről mesélj, hogyan _BIZONYOSODTÁL_ meg arról, hogy a covid egy mesterséges dolog? :) Nem "Azt olvastam, hogy..." meg "Gondolkodj és rájössz te is" vagy "Láttam videókat a neten..." típusú dolgokra vagyok kíváncsi, hanem olyanokra, amik tényleg bizonyítják azt, hogy ez egy mesterséges dolog.
2022. júl. 7. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
Jah, 7-es vagyok és a 4-esnek írtam.
2022. júl. 7. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
#7 Miért kell mindig ellenségeskedni? Nemhiszem, hogy a kérdező kérdését szét kellene barmolni a covidos témával. Szimplán őszintén válaszoltam... Ha érdekel a dolog, keress fel privátban.
2022. júl. 7. 19:33
 10/14 Metionin ***** válasza:
44%
Egy csomó ember egy csomó mindent. Nem vagyok egy megbocsátós típus.
2022. júl. 7. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!