Ha egy friss ismerős feltenne nektek egy elég tolakodó, nyomulós kérdést, de aztán bocsánatot kérne és megígérné hogy többet nem fog, megbocsátanátok neki?
A lényeget kihagytad!
Mit kérdezett?
Nem, de az is lehet hogy igen, legfokepp talan, ha ugy adodik.
Kontextus, konkretumok nelkul ez is csak egy ujabb ertelmetlen kerdes.
1-esnek igaza van.
De megszoktam már, hogy a gyakorin pont a lényeget nem írják le a kérdezők.
És úgy várnak el ítélkezést mindenkitől. :-)))))))))))))
Megmondani neki, hogy ez kellemetlen volt neked, és legközelebb ilyenbe ne menjen bele, köszi.
Nem tudom, miért nehéz normálisan megmondani a másiknak, hogy "Eddig, és ne tovább!". Leállna ettől az élet?
Erre így tényleg nehéz mit mondani, mert fogalmam sincs, hogy mire gondolsz.
Általánosságban nyitott alkat vagyok és beszélek bármiről, bárkinek, aki szimpatikus. Előfordult, hogy pár napos ismeretség után valaki pl rákérdezett, hogy rossz-e a viszonyom a szüleimmel bizonyos okok miatt, majd egyből bocsánatot kért, hogy túl intim kérdést. Én nem éreztem annyira annak.
Javaslom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ő egy manipulatív ember.
Gyakorlatilag kiszedett egy titkok belőled (hagy valószínűleg később ezzel visszaéljen), majd próbálta menteni a helyzetet, de az nem volt tőle őszinte.
Még be fog próbálkozni, de ne dőlj be neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!