Rossz érzés azt eltűrni és elviselni, hogy az embert magára hagyják a bal szerencsés életével a bal sorsával önök mit tennének a helyemben!?
Figyelt kérdés
A sorsomra hagynak egyedül és nagyon nehéz ebbe beletörődni elviselni eltűrni és egyebek.
Alig bírom cipelni magamon én is a keresztemet az az igazság korrekt véleményem szerint állandóan állandó jelleggel mindig is a hátralévő életemben és eddig is!!!
Nagyon fáj és rosszul esik minden negatívumok
2023. nov. 9. 12:21
1/5 A kérdező kommentje:
Naponta hányok vagy minden másnap!!!
Meg még ez az állandó szellenrések is túlzott gáz képződés mind pszichés idegi-lelki alapon van!!!
Hol máskor meg fosok
Ez van évtizedek óta én velem és nagyon elegem van belőle, hogy csak így úgy nyögöm az életemet egyre jobban nyögvenyelős ez az egész
2023. nov. 9. 12:24
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is értem azt hogy mert miért ragaszkodok hozzá mér nem merek meghalni én olyan vagyok hogy mindentől és mindenkitől félek szinte!!!
2023. nov. 9. 12:25
4/5 anonim válasza:
Ez valami nagyon gagyi 'humor' vagy mi? Nem hiszem hogy igazi segélykérés lenne az nem ilyen.
5/5 anonim válasza:
Persze ha tényleg komoly akkor sajnálom és tényleg lehet a pszicháter segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!