1 hete vissza tartotam a vízeletet (nem tudtam hol el menni wc-re) Másnap meg jelentkezet egy "vágo" érzés a vizeletem végén 1x volt egy nagyon kevés vér de az szerencsére el mult. De ez a vágo érzés azota sem szünt meg! Többi lett⬇️?
Folyton ugy érzem pisilnem kel még akkor is ha nehezen jön ki pár csepp! Ezután meg bal oldalon borda ív aladt nagyon fájt és be keményedet és a hátam is nagyon fáj azota ! Napi 6 fájdalom csilapitoval tudom elviselhetővé tenni.
Nem tudom mit kéne csinálnom.
Nincs jelenleg munkám mert ki rugtak amiért nem mentem be miota ez van. Sulizni se sulizok igy nincs tb-m!!
Valami házi praktika? Vagy hogy mi lehet ez és mit tudok tenni?
(Sok folyadékod iszok azóta és C vitamint is el keztem szedni)
17/L
Orvos.
Munkahely vesztést követően még 45 napig van tb-d.
1 honapja voltam sűrgősségin (heveny mandula gyulladásal) akkor mondta az orvos hogy meg szünteték a tb támogatásom és tartozásban vagyok
Ezen a munka helyen meg egyszerüsitetben voltam mivel 18 év aladt nem melozhatam volna ott 8 óránál többet. Igy a tb se járt.
Szüleid vannak? Még gyerek vagy, miért nem fizett3k ki a tb-d?
Miért nem tanulsz?
Eszem megáll.
Igen, a diákigazolvány lejárata után 45 nappal szűnik meg a biztosítás.
Azonban szűrő viszgálatok 6 és 18 éves kor között ingyenes.
Akár van tb-d akár nem, el kell menned orvoshoz. Be vonva a szüleidet, hogy fizessék ki a tartozásod.
Te meg ne légy felelőtlen. Jövőre, de még lehet ez éven eredj tanulni. Ne dolgozni, arra ott a nyár.
Nincs több kérdésem.
Házi praktikákkal nem fogsz meg gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!