Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1 hete vissza tartotam a...

1 hete vissza tartotam a vízeletet (nem tudtam hol el menni wc-re) Másnap meg jelentkezet egy "vágo" érzés a vizeletem végén 1x volt egy nagyon kevés vér de az szerencsére el mult. De ez a vágo érzés azota sem szünt meg! Többi lett⬇️?

Figyelt kérdés

Folyton ugy érzem pisilnem kel még akkor is ha nehezen jön ki pár csepp! Ezután meg bal oldalon borda ív aladt nagyon fájt és be keményedet és a hátam is nagyon fáj azota ! Napi 6 fájdalom csilapitoval tudom elviselhetővé tenni.

Nem tudom mit kéne csinálnom.

Nincs jelenleg munkám mert ki rugtak amiért nem mentem be miota ez van. Sulizni se sulizok igy nincs tb-m!!

Valami házi praktika? Vagy hogy mi lehet ez és mit tudok tenni?

(Sok folyadékod iszok azóta és C vitamint is el keztem szedni)

17/L

2022. okt. 30. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Gyógyszerésztől kérnék tanácsot a helyedben.
2022. okt. 30. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Orvos.

Munkahely vesztést követően még 45 napig van tb-d.

2022. okt. 30. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Mi van? Azt irtad 17L vagy. Már 18 éven aluliaknak sem jár ingyenesen a TB? Miota? Ennek nézz utána! Két éve még minden feltétel nélkül járt. Azota ezt is elorbánozták?
2022. okt. 30. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Azért ajánlott a vizelet rendszeres ürítése, mert ha sokáig visszatartod elszaporodik mindenféle baci benne és ez fertőzést okoz a hólyagokban, rámehet a medencédre.Ne fájdalomcsillapítót szedj hanem menj orvoshoz.Vizeletből meg tudják mondani milyen antibiotikum kell, hogy rendbe gyere.
2022. okt. 30. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Jól írod #3 18 éves korig van TB.
2022. okt. 30. 22:26
 6/11 A kérdező kommentje:

1 honapja voltam sűrgősségin (heveny mandula gyulladásal) akkor mondta az orvos hogy meg szünteték a tb támogatásom és tartozásban vagyok

Ezen a munka helyen meg egyszerüsitetben voltam mivel 18 év aladt nem melozhatam volna ott 8 óránál többet. Igy a tb se járt.

2022. okt. 30. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

Szüleid vannak? Még gyerek vagy, miért nem fizett3k ki a tb-d?

Miért nem tanulsz?

Eszem megáll.

Igen, a diákigazolvány lejárata után 45 nappal szűnik meg a biztosítás.

Azonban szűrő viszgálatok 6 és 18 éves kor között ingyenes.

Akár van tb-d akár nem, el kell menned orvoshoz. Be vonva a szüleidet, hogy fizessék ki a tartozásod.

Te meg ne légy felelőtlen. Jövőre, de még lehet ez éven eredj tanulni. Ne dolgozni, arra ott a nyár.

2022. okt. 30. 22:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem szüleimel élek. Páromal lakunk együtt. Anyám beteg nem dolgozhat igy nem tud segiteni eddig is én segitetem neki meg az öcsémnek. Apám alkesz még csak nem is keres évek óta tehát ez a része bukta.(én keresem de hiába)
2022. okt. 30. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Nincs több kérdésem.

Házi praktikákkal nem fogsz meg gyógyulni.

2022. okt. 31. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Antibiotikum
2022. nov. 1. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!