Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dr Tenják Tamás jézusi képessé...

Dr Tenják Tamás jézusi képességű táltos, valós lehet? Ez nem Isten ellenes? (hiszünk benne, nem vagyunk ateisták)

Figyelt kérdés

2020. jan. 13. 16:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Logikai alapon sem nem kizárható, sem nem cáfolható, hogy a doki képességei jézusiak.

Tapasztald meg! Erre gondoltál már?

2020. jan. 13. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Már azt is Istenkáromlásnak tartom, ha valaki élteti a pápát. Az, hogy valaki egyenesen Jézushoz hasonlítja magát felháborító.

Ha Jézusi képessége lenne, szerényen járná a világot és ingyen, önzetlenül segítene másoknak. Okos csalónak mondanám.

2020. jan. 14. 08:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az isten káromlás is isten találmánya. Minden, ami van az a teljesség része.
2020. jan. 14. 14:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán értek ezzel egyet.
2020. jan. 14. 14:39
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjuk a mesét és az önjelölt sztárolást!!!

Senki sem rendelkezhet Jézus képességével, mivel Jézus nem "csak" ember volt!!! Jézus maga a testben megjelent Isten!!! Nem emberi, férfiúi szexuális gerjedelemből fogant meg!!! Úgyhogy ebben a tekintetben felejtős Dr. Tenják Tamás "képességei"!!!

2020. jan. 15. 10:00
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

Te is emberi testben megjelent isten vagy, csak még nem ismerted fel.

De felismerheted, és így te is Krisztussá válhatsz.

Jézus személye meg egyáltalán nem fontos. Ugyanolyan ember vagy, mint ő, ugyanúgy felismerheted isteni természeted, mint ő.

2020. jan. 15. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Az összes vallással az a probléma, hogy meg szeretnék állítani az időt. Náluk van a tutti és az ő nagy emberük után nem jön semmi. Ezek mind hazugságok. Még az Evangéliumban is benne van, hogy Jézus után nála sokkal nagyobbak jönnek, akik tőle különb dolgokat tesznek.
2020. jan. 16. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Én megtapasztaltam! Rengeteg kérdésre megtalálod a választ a honlapján.

Nem ő birtokolja a Krisztusi energiát, hanem olyan tudatossági szintet ért el, valamint olyan beavatásokkal rendelkezik hogy gyógyító kéréseit a szellemi hierarchián keresztül teljesítik.

Miért kellene mindenkit meggyógyítania?

Egy Kútnak sem tiszte kiáltozni a szomjazók után.

Ha TenMagaddal azonos vagy, illatodat, lényedet, lényegedet megérzik kiknek Rád van szükségük.

A többieknek máshol van dolguk.

Engedd el azt a képzetet, hogy mindenkit meg kell itatnod.

Ez nem így van.

Aki valóban szomjas, keres és talál.

A Kút lényege nem az akarat.

A Kút lényege Kútnak lenni.

Ennyi, sem több, sem kevesebb.

2020. jan. 21. 19:40
 9/19 Nandi1988 ***** válasza:
48%

Ahogy előttem szóló írta én is megtapasztaltam telefonba nagyon sok kérdésemre adott választ.

Gyógyított is, ami hatott.

És igen isteni rész mindenkiben benne van, de az hogy 1 bizonyos tudatossági szintet elérj, ahhoz tenned is kell. Ő meg ezt megtette és benne van az életében.

Tehát nem ő Jézus csak hozzá hasonlatos képességekkel rendelkezik.

Persze azé volt, amit másik gyógyító gyógyított meg nálam.

Ebben is mint másban vannak részterületek, amikhez mindenki ért, ha agyadat akarod tisztítani, arra nagyon jó, de ha mást akarsz, akkor sztem mást keress fel.

2020. márc. 6. 13:59
 10/19 MBbpg válasza:

"Azokat pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak."

Márk 16:17‭-‬18

"Mostanra nézve is mondom néktek, álljatok el ez emberektől, és hagyjatok békét nékik: mert ha emberektől van e tanács, vagy e dolog, semmivé lesz; Ha pedig Istentől van, ti fel nem bonthatjátok azt; nehogy esetleg Isten ellen harczolóknak is találtassatok."

Cselekedetek 5:38‭-‬39

Nem ismerem az illetőt, még csak nem is hallottam róla és nincsenek olyan tapasztalataim mint az előttem szólóknak, azonban a Márk 16 alapján lehetséges, és jobbat nem tudok mint az Apcsel 5 alapján viszonyulni

2020. márc. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!