Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dr Tenják Tamás jézusi képessé...

Dr Tenják Tamás jézusi képességű táltos, valós lehet? Ez nem Isten ellenes? (hiszünk benne, nem vagyunk ateisták)

Figyelt kérdés

2020. jan. 13. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jézus forogna a mennyekben!
2020. márc. 6. 19:11
 12/19 anonim válasza:

A feltett kérdésre különös, sokat mondó választ adott maga Dr. Tenják Tamás, mivel 2024. 03. 31-én, Jézus feltámadásának ünnepén, Húsvétvasárnap 18.00 órakor, 42 éves korában elhagyta e földi világot.

Sajnos testvérem látható betegsége miatt kértem volna segítségét, de sajnos az állapotfelmérés elküldését követő harmadik napon "elköltözött".

A Jóisten áldása kísérje Odaát!

ápr. 2. 15:26
 13/19 MaryAnne_1 válasza:

Bocsánat, de nem értem, hogy Dr. Tenják Tamás úr halála milyen szempontból adna bármiféle választ a "vitaindító" kérdésre?! Persze, elgondolkodtató, hogy pont Jézus feltámadásának napján hunyt el, azonban szerintem ez semmiképpen nem szolgál bizonyítékul arra, hogy valóban rendelkezett-e azokkal a gyógyító képességekkel, amiket a honlapján részletesen leírt.

Mindenesetre borzasztóan sajnálom, hogy 42 évesen szólította magához az Úr, és remélem, a lelke megnyugvásra talált a mennyeknek országában.

ápr. 7. 11:02
 14/19 Nandi1988 ***** válasza:

13 - as

Az volt nekem rengeteget segített megérteni dolgokat, mindent. K*rva életbe... Pont a héten akartam felhívni.

12 - es

Tudod esetleg miben halt meg?

ápr. 14. 21:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Én ezt olvastam a honlapján, hogy felemelkedett, így ne keressük anyagi szinten, mert már a mennyekből segít. Ez nagyon kemény b+😅

[link]

ápr. 14. 22:52
 16/19 anonim válasza:

Én személyesen voltam nála 03.29.-én. 18:10 kor jöttem el tőle, feltételezem én lehettem az egyik utolsó “ügyfele”.

14-es úgy tudom, valamilyen tüdő probléma miatt halt meg.

Valakinek megvan esetleg a könyve pdf-ben és elküldené nekem? Szeretném elolvasni.

ápr. 21. 13:37
 17/19 Nandi1988 ***** válasza:

16 os

Dobj 1 üzit átdobom: nandi198810@gmail.com

Én kb hetente dumáltam vele, csak úgy szívtam magamba amiket mondott. Én pánikosként kerültem hozzá és ő volt az egyik aki kihúzott a szarból, úgy hogy nagyon hálás voltam, sőt volt hogy össze is futottunk.

Meg ha kérhetlek felhívhatlak, hogy milyen állapotba volt? Mailbe küld el a számod és amikor jó neked felhívlak, ha nem gond.

Tárgyba írd bele, hogy gyakori kérdésről vagy valami, hogy felismerjem.

ápr. 21. 22:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Tudott halottakat feltámasztani?

2. Tudott egyetlen halból egy üveg bórból lakomát varázsolni egy tömegnek?

3. Kettéválasztotta a Vörös tengert?

4. Feltámadt?

Nem volt krisztusi

ápr. 23. 22:30
 19/19 Nandi1988 ***** válasza:
62%

Miért te láttad ott voltál Krisztusnál hogy ezeket megteszi? Nem, akkor ennyi erővel Krisztus sem volt képes.

Többünknek segített 18 - as, mindenhonnan jártak hozzá nem verte nagy dobra, ennyi... Ha hiszel benne, hiszel kész.

Ő legalább ponton pénzért segített embereknek, ahol az orvosok már nem tudtak vagy több milliót elkértek volna.

ápr. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!