Dr Tenják Tamás jézusi képességű táltos, valós lehet? Ez nem Isten ellenes? (hiszünk benne, nem vagyunk ateisták)
A feltett kérdésre különös, sokat mondó választ adott maga Dr. Tenják Tamás, mivel 2024. 03. 31-én, Jézus feltámadásának ünnepén, Húsvétvasárnap 18.00 órakor, 42 éves korában elhagyta e földi világot.
Sajnos testvérem látható betegsége miatt kértem volna segítségét, de sajnos az állapotfelmérés elküldését követő harmadik napon "elköltözött".
A Jóisten áldása kísérje Odaát!
Bocsánat, de nem értem, hogy Dr. Tenják Tamás úr halála milyen szempontból adna bármiféle választ a "vitaindító" kérdésre?! Persze, elgondolkodtató, hogy pont Jézus feltámadásának napján hunyt el, azonban szerintem ez semmiképpen nem szolgál bizonyítékul arra, hogy valóban rendelkezett-e azokkal a gyógyító képességekkel, amiket a honlapján részletesen leírt.
Mindenesetre borzasztóan sajnálom, hogy 42 évesen szólította magához az Úr, és remélem, a lelke megnyugvásra talált a mennyeknek országában.
13 - as
Az volt nekem rengeteget segített megérteni dolgokat, mindent. K*rva életbe... Pont a héten akartam felhívni.
12 - es
Tudod esetleg miben halt meg?
Én ezt olvastam a honlapján, hogy felemelkedett, így ne keressük anyagi szinten, mert már a mennyekből segít. Ez nagyon kemény b+😅
Én személyesen voltam nála 03.29.-én. 18:10 kor jöttem el tőle, feltételezem én lehettem az egyik utolsó “ügyfele”.
14-es úgy tudom, valamilyen tüdő probléma miatt halt meg.
Valakinek megvan esetleg a könyve pdf-ben és elküldené nekem? Szeretném elolvasni.
16 os
Dobj 1 üzit átdobom: nandi198810@gmail.com
Én kb hetente dumáltam vele, csak úgy szívtam magamba amiket mondott. Én pánikosként kerültem hozzá és ő volt az egyik aki kihúzott a szarból, úgy hogy nagyon hálás voltam, sőt volt hogy össze is futottunk.
Meg ha kérhetlek felhívhatlak, hogy milyen állapotba volt? Mailbe küld el a számod és amikor jó neked felhívlak, ha nem gond.
Tárgyba írd bele, hogy gyakori kérdésről vagy valami, hogy felismerjem.
1. Tudott halottakat feltámasztani?
2. Tudott egyetlen halból egy üveg bórból lakomát varázsolni egy tömegnek?
3. Kettéválasztotta a Vörös tengert?
4. Feltámadt?
Nem volt krisztusi
Miért te láttad ott voltál Krisztusnál hogy ezeket megteszi? Nem, akkor ennyi erővel Krisztus sem volt képes.
Többünknek segített 18 - as, mindenhonnan jártak hozzá nem verte nagy dobra, ennyi... Ha hiszel benne, hiszel kész.
Ő legalább ponton pénzért segített embereknek, ahol az orvosok már nem tudtak vagy több milliót elkértek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!