Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem lesz unalmas a Bibliai új...

Nem lesz unalmas a Bibliai új föld/mennyország?

Figyelt kérdés
Csak elgondolkoztam ezen, ha minden jó lesz, nem lesz unalmas? Lesznek teendőink? Telni fog az idő?

jún. 26. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, ezt az előző hozzászólást a 7-esre reagálva írtam.
jún. 27. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom... a Biblia elég világosan leírja, hogy a mennyekben nem lesz szex. Semmiféle. Sem talp, sem punci.

Ezek után mit akartok még?

jún. 27. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:

4,10,11-es vagyok. Hát én nagyon remélem, hogy ez nem így lesz. A muszlimokat meg például az ellenkezőjével áltatják, ott valami olyasmit hisznek, hogy odaát rengeteg nő várja a férfiakat, ha bizonyos dolgokat teljesítenek itt a földi életben.

De sajnos be kell látni, hogy fizikai, anyagi test nélkül tényleg nincsen szex, meg eleve nemek sincsenek.

jún. 27. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
13: Hogy a feltett kérdésekre nincsenek nemek akkor meglepő, hogy nincs szex. Ezek szerint nem a megfelelő kérdéseket teszik fel.
jún. 27. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogy ha a béke és szeretett lesz ott akkor én nem bánom ,ha nem lesznek teendőim illetve az unatkozással sem lesz gond.

Az idő már lényegtelenné fog vállni föleg akkor ,ha örök életünk lesz illetve ,ha nem lesznek teendőink.

Inkább válalom azt ,mint ,hogy ennyi nem normálissal éljek együtt ,mint a jelenlegi életemben kellett sokáig.

júl. 14. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, tízes.

A Biblia szerint nem lesznek nemek és nem lesz szerelem vagy szex a mennyországban.

júl. 14. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!