Van valamilyen megérzésed, ki voltál előző életedben? És ha igen, miből gondolod? Van valamilyen emléked?
Én gyerekként mindig mondtam, hogy menjünk el a Szovjetunióba, vagy miért nem költözünk oda (addigra megszűnt, ami miatt nagyon szomorú voltam).
Az orosz himnusztól teljesen átjár valami megfoghatatlan, csodálatos érzés (pedig a jelenlegi helyzetben nem szeretem már azt az országot, de ez az érzés nem múlt el).
Ovis gyerekként sokszor kértem anyukámat, hogy írjon nekem betűket, szavakat, szövegeket ciril betűkkel, én meg majd lemásolom. (Nem tanultam meg se az ABCt, se a nyelvet, csak szerettem ezt csinálni.)
A megérzésem az, hogy egy férfi voltam, aki szerette az országát, hitt abban a rendszerben, amiben élt, és hűen "szolgálta" azt a rendszert. Városban laktam, hatalmas szürke panel házban. Aztán meg háború lett, egy hatalmas katonai helikopterre emlékszem, aminek a szele a szemembe fújta a port. (Ez az emlék nagyon régóta megvan, nem a mostani háború hozta elő.)
Mint amit a példámban írtam. Igazából egyetlen kismotoros eltakonyolásra sem emlékszem konkrétan és tényszerűen. Az emberi elme nem így működik, sokkal kevésbé jegyez meg tényeket, pláne a nagyon távoli múltból. Foszlányok és érzések vannak.
Nyilván vannak kivételes esetek és emberek, akik emlékeztek konkrét nevekre, helyszínekre, de ez abszolút elhanyagolható hányada az emberiségnek.
Talán hipnózis által elő lehetne ezeket hozni, de nem fontos számomra ez ennyire.
Én többi ember hasonló tapasztalataira, érzéseire vagyok kíváncsi. Senkitől semmilyen bizonyíték nem kell, ez nem valami szenzációhajhász amcsi TV show.
Kérdező szerintem jó úton jársz.
Ha érdekel az elme pontos működése, akkor olvasd el L.Ron Hubbard- tól :
Egy tudomány kialakulása című könyvet.
Ebből azt is megtudhatod, hogy miért van az, hogy néha csk foszlányokra emlékszel, máskor meg pontos képeid vannak.
Sok sikert.
Szerintem egy gazdag, gyönyörűséges hercegnő voltam, aki nem becsülte meg igazán a jólétet, és mások munkáját, tiszta érzelmeit, őszinteségét. "Emlék"ként hathat erre vonatkozóan, hogy néha álmomban a mostani ismerősök ilyen régi, puffos, parókás cuccokba, rizsporos fejjel szerepelnek/lovon, vagy a
kastélyban ló nélkül
Azért gondolom, hogy ez az előző életem volt, mert most mindenért nagyon keményen kell dolgoznom, és nagyon sok az akadály, nehézség a sok meló ellenére. Nálam nem igaz, hogy aki korán kel, aranyat lel, meg az sem, ha szereteted adsz, azt visszakapod... De még sorolhatnám...szerintem ez egy büntetés most az előző életem figyelmetlenségei, igazin értékek alábecsülései miatt.
Vagy csak egyszerűen zord világ van. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!