Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek már tört el,zúdódott...

Akinek már tört el,zúdódott vagy rándult meg valamilye a babájának, segítene?

Figyelt kérdés

10 hónapos izgő mozgó kisfiam tettem tisztába épp, amikor minden erejével próbált el mászni .. forgott jobbra balra

Aztán megfogtam hogy vissza fordítom a hátára erre akkor láttam hogy valahogy maga alá tekerte a karját.

Pici hangot is hallottam,de nem reccsenőt..

Sírt vagy 2 percig aztán abba hagyta és nemsokkal később elaludt.

A kezébe adtam tárgyat nyúlt érte..

Tehát gondolom törés nincs.

Zúzódhatott vagy megrándulhatott neki?

Megvárom még felkel és meglátom hogy viselkedik aztán visszük az orvoshoz ha sír és úgy látom fáj neki.

Aki tapasztalt ilyet le írná hogy viselte a baba és hogy mit csinált az orvos ilyenkor?

Köszönöm

Nagyon kétségbe vagyok esve 😞😞😞

jan. 24. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Túlreagálod.
jan. 24. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Bár igazad lenne.
jan. 24. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
2 percig sírt, abbahagyta, elaludt. A tárgyért nyúlt amit adtál neki. Túlreagálod.
jan. 24. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Konyorgom, ne egesd le magad, es ne terheld az egeszsegugyet ilyennel !
jan. 24. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, ha azt látod nem használja a karját, akkor bőven ráérsz aggódni. Ha csak megrándult, akkor sem mozgatja úgy, mintha semmi sem történt volna. Szóval a leírásod alapján minden rendben.

Ui: törésnél nem csak nem mozog, hanem elszíneződik, deformált.

jan. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!