Van olyan megoldás, valamilyennel szerrel, vagy gyakorlattal amivel szabadon kalandozhat az elméd is ki tudsz szakadni ebből a nyomorult valóságból?
A tudatmódosító szerek mellékhatásai csak nyomorultabbá teszik a valóságot kijózanodás után, az alfa állapotban való megmaradás viszont érdekes tud lenni. Ha túl sok negatív gondolata, és érzése van valakinek, akkor mondjuk sok lesz a kellemetlen tapasztalat, és gyakran ki is fog esni az állapotból.
A tudatos álmodás már valamivel másabb, főleg ha egy rémálom felett veszi át az irányítást valaki. A győzelemérzet, amit a rémálom feletti uralom ad az éber állapotban is javít a hangulaton.
Az asztrális projekció még elvileg ilyen, de nekem még sosem sikerült, és működő technikát sem ismerek. Emellett túlzottan negatív érzelmi állapotban ez is inkább rossz élmény lesz.
Kedves Kérdező,
miért a valóság nyomorult oldalaira irányítod a figyelmedet, miért nem a boldogabb részekre?
LSD, meszkalin, pszilocibin tartalmú gombák.
De rosszul is elsülhet a dolog.
Tudom, hogy nagyon felkapott lett manapság ez a birka butító nézd a jó oldalt hozzáállás, de ami rossz, az rossz és kész. De értékelem a segítő szándékot.
Nem tudom hol lehetne olyan társaságot találni, akivel ki lehetne próbálni ilyen szereket. Egyébként mentális problémáim is vannak, szóval lehet, hogy tényleg rosszul sülne el.
A tudatmódosító szerekről lebeszélnélek.
Hoszabb rövidebb idő alatt mindegyik tönkretesz.
Nézz körül, és nézz meg néhány alkoholistát, vagy káítószerest, vagy valamilyen Pszihiátriai szerre szoktatott szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!