A reinkarnálódásról lelehet mondani és ha igen akkor hogy?
50-es
Persze.Én ezzel tisztában is vagyok ,de már elegem van abból ,hogy mindig amikor szóba kerül pl:a történelem akkor mindig az jön le az országról ,hogy egy szerencsétlen,vesztes ország,nemzett pl:
De abból is elegem van ,hogy egy embernek sincs jó kedve csak akkor ,ha pl:a munkahelyen alátesz az egyik ember a másiknak.
Akkor amikor pl:engem megszivattak egyszer azáltal ,hogy belenyúltak a munkámba(tudom ,hogy így volt ,mert utána meghallottam a beszélgetésüket egymással véletlenűl) és felküldtek a főnökhöz stb.
Sorolhatnám nap estig.
Azt mondják az ismerőseim ,hogy sehol máshol nincs ilyen ,mint ami ebben az országban van.Állítólag külföldön szóval nyugatibb országokba az általános jó kedv az jobb ,mint itt.Az emberek tán segítő készebbek.
Ezeket több családtag,több ismerőstől,havertól tudom.Szóval van én szerintem valóság alapja ,mert sokan ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!