A reinkarnálódásról lelehet mondani és ha igen akkor hogy?
Nem tudom, miről beszélsz, Isten nagybetű a magyarban és angolban egyaránt, de mai tudásunk szerint egy kitalált fogalom.
Képzelt.
Soha, senki nem látta, nem bizonyította, csak sok ezer éve az emberi tudatlanság kitalálta.
Az nem úgy megy, épp említettem, másik témában:
-----------------------------------
Ez már nagyon régóta le volt írva több helyen, hogy Einstein elképzelhetőnek* tartott egyfajta "felsőbb intelligenciát", nem egy jóságos bácsi képében, aki felülről figyel és megdorgál, jutalmaz. (Nem szó szerint idézem természetesen, csak lényeget tekintve.)
------------------------
*Elképzelhető, de amíg senki nem bizonyította, úgy kell gondolkodnunk, mintha nem lenne. Ez pont megfelel a tudományos felfogásnak, ami ma is mértékadó: tényekre és bizonyítékokra alapozunk.
48-as
Akkor magyarul imádkozhatok azért ,hogy még egyszer ne ebbe az országba szülessek ilyen emberek közé ,mint amik közé születtem(nem a szülőkről beszélek),hanem pl:Amerikába vagy Ausztráliába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!