A reinkarnálódásról lelehet mondani és ha igen akkor hogy?
12-es
,,Azt elismerem, hogy jó dolgok is történnek velem, azért tudom valahogy kibírni, legalábbis eddig valahogy ki tudtam."
Én is így vagyok vele!
,,De hátha majd jobb lesz a következő életem, ebben reménykedek, csak sajnos mivel nem fogok emlékezni a mostanira, nem fogom tudni összehasonlítani a kettőt, mint ahogy a mostanit sem tudom a korábbiakkal."
Én úgy tudom ,hogy a tudatalattinkban megvannak az előző életeink emlékei.
Ne aggódj ilyen hülyeségek miatt, egy életed van csak összesen.
Még a macskának is. A többi csak egy jó vicc.
15-es
Remélem is ,hogy így lesz.
Nekem már tényleg nincs kedvem elejéről kezdeni pl:iskola,munka stb.
De mindegy majd meglátjuk ,csak legfeljebb nem fogunk rá emlékezni. :)
A 12-es vagyok. Az én tudatom ezt valahogy nem tudja elfogadni, hogy csupán egyszer élünk, és előttünk meg utánunk csak a nagy semmi van. Akármilyen rossz is az élet nekem meg sokaknak, de én ezzel a materialista megközelítéssel valahogy nem tudok azonosulni.
Grimfox, vagy aki tud rá válaszolni, akkor ez most hogy van a tudatalattival kapcsolatban? Hol tárolódnak az előző életeink emlékei? Eddig én is azt hittem, hogy a tudatalattinkban. Mi az, ami ettől mélyebben van? A lelkünk, lényünk legbelső magja talán? Ez érdekes kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!