Megtudná-e mondani valaki, hogy hol találhatok olyan médiunot, aki fel tudja nekem tárni az előző életemet, életeimet?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 14:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem kerüld el a médiumokat,mert csak egy dolog érdekli őket,mégpedig a pénzed.
2/7 anonim válasza:
Ilyen ajánlást csak ismerőstől célszerű elfogadni, ami a te érdeked is és a médiumé is (hogy nem adjuk ki ismeretleneknek az elérhetőségeiket). Van egy mondás, miszerint amikor a tanítvány készen áll, a megfelelő tanító is megjelenik. Amíg ő nem érkezik meg, gyakorolj, meditálj sokat. Így könnyebben el tudod majd érni az előző életes utazáshoz szükséges tudatállapotot, amikor majd aktuális lesz.
3/7 anonim válasza:
Írj rám s megadom ebben segíteni tudó barátom elérhetőségét.
1#, ők nem isten szolgái. Spirituális témában csak osten szokgáihoz szabad fordulni.
4/7 anonim válasza:
isten szoknyáihoz? Vagy kihez? :)))
Ha sok pénzed van menj!
Én csak ingyen hallgatnám meg, mert nagyon nincs jelentősége.
5/7 anonim válasza:
1#, ők nem isten szolgái. Spirituális témában csak osten szokgáihoz szabad fordulni.
Ha egy kicsit is olvasnád a Bibliát,akkor tudnád,hogy Istennek mi a véleménye a médiumokról.
3Mózes19/31
Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.
Tehát Istennek semmi köze sincs a médiumokhoz.Csak a pénzre hajtanak,segíteni pedig nem tudnak.Ez tapasztalat.
6/7 anonim válasza:
Miért akarod feltárni? Persze kíváncsiságból! Hidd el semmi értelme. Nem véletlen, h nem tudjuk. Nem szolgál téged, nem leszel okosabb, semmire se mész vele. Esetleg a puszta kíváncsiságod elégíted ki. Annak meg semmi értelme.Kérlek higgy nekem! Ha másért nem is, én nekem sikerült megtudnom, h nagyjából mik voltam az előző életeimben. De ezt én nem akartam, így alakult: elég komoly félelmeim vannak(voltak), így hipnotizőrhöz mentem, kiderült a félelmeim gyökerei korábbi életekből származnak (tehát csak úgy van értelme az egésznek, h ha segít vmi komoly probléma megoldásában). Nem akarok róla beszélni, de a lényeg h nem volt kellemes élmény, de szükség volt rá, h kezeljük a félelmeim feloldását. És ne hidd, h a haverjaimnak ezzel hencegek, h mi voltam előző életeimben,Ez nagyon komoly dolog! Már csak azért se mondom el senkinek az életembe, mert az emberek 99%-a úgyse hinné el.
7/7 A kérdező kommentje:
È csak meg akarom tudni, hogy egy szemèly a mostani èletemben ki volt a mùlt èletemben.
2017. ápr. 7. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!