Ha létezne reinkarnáció és léteznének vámpírok, akkor egy vámpír a vére után meg tudná mondani egy áldozatáról, hogy már korábban is ivott belőle?
Ugye a vérben van a lényeg, a nagy lélekhordozó. Egy vámpír, amikor vérivás közben szembesül az ember életével, akkor meg tudná mondani, hogy "ezt a vért/lelket már ízleltem egyszer".
Tehát megmondaná, hogy ki volt az előző élete?
Pl. az adott személy találkozott a vámpírral 1300 éve és most újra keresztezik az útjaik egymást.
Ez olyan, mintha vennél egy csirkemellet és egy csirkecombot. Aztán éreznéd, hogy ugyan attól a csirkétől van :D
Jó, tudom , a lelek. De szerintem ezt a vampirok nem érzik, ha léteznek is .
4. Otthoni módszerekkel lehet nem tudná az ember megmondani.
De elvihetné egy laborba megvizsgáltatni, akkor ott akkor választ tudnának adni erre a kérdésre.
Persze általában ilyesmi nem érdekel semmit. Csak azért írtam, mert nem is lehetetlen. Csak a konyhai eszköztár nem megfelelő hozzá.
6. A lélek nem a személyiség.
Szerintem a vér és lélek kapcsolatának már nagyon régi hagyományai vannak.
És az összekötést a vámpírokkal sem én találtam ki, hanem már Anne Rice.
Habár a Vámpírok báljában is azt éneklik, hogy:
"...we drink your blood and then we eat your soul..."
9. Én tegnap egész este. De aztán elaludtam. Az előző életemen gondolkodtam éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!