Tényleg létezik reinkarnáció? Úgy tudom, hogy a Bibliában nincs szó róla
Csatolom a történteket:
Ebben a videóban két kisfiúról is szó esik, akik azt állítják, hogy előző életükben más emberek voltak: [link]
És van ez a cikk is:
Ez a film semmire sem bizonyíték, a gyerekek is hazudhatnak, a filmkészítők is, illetve semmilyen hiteles forrás nem támasztja alá,hogy ez igaz lenne. Plusz a Bibliát sem.
Innen lenne érdemes kiindulni, és azokat a dolgokat elhinni, amik alá vannak támaszva, mert a többi csak katyvasz bullshit baromság.
A szellemekről is olvastam egy cikket.
A gyerek látott valakit, akiről azt állította, hogy a dédnagyapja, akit soha életében nem látott. És amikor megmutattam neki egy családi fotót, találgatás nélkül megmutatta a dédnagyapját. Erre mi lenne a magyarázat?
Anyám meg azt állította 90 évesen, hogy a régi televíziónk felrobbant, szentül megvolt győződve róla. Erre meg az a magyarázat, hogy hót szenilis volt a végén már.
Nem kéne mindent elhinni neked sem.
Mármint a kereszténység igazára, mea culpa :D
Na arra nincs bizonyíték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!