Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit akar tőlem a világ?

Mit akar tőlem a világ?

Figyelt kérdés

Sorozatban jön a balszerencse. Vagy ha már ezó kategóriában vagyunk, akkor karma.

De tényleg olyan dolgok, amik a szokásos életemet alapjaiban rengetik meg. Még az előzőnek nincs is vége már csapódik be a következő. Eddig se tudtam hol a helyem az életben, most aztán még annyira se.

Nekem az kevés, hogy karma és el van intézve.

Mégis mi ez a sorozat?

2023. nov. 13. 20:29
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Én ilyenekben nem veszek részt, nem is erdekel. De ezt gondolhatnád, ha már az ezotéria kategóriában vagyunk.
2023. nov. 13. 22:53
 22/45 anonim ***** válasza:
29%
Igen, csak te kinyilatkoztattad hogy nem jó vezetőnek lenni.
2023. nov. 13. 22:55
 23/45 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk vezető és vezető között különbség van, egy buszvezető nem lesz olyan mint egy politikai vezető.
2023. nov. 13. 22:56
 24/45 anonim ***** válasza:
23%
#8 Beindult a nyomozás?
2023. nov. 13. 22:58
 25/45 A kérdező kommentje:

Fogsz valami használhatót is válaszolni, vagy csak kiéled a kényszered, hogy betűket írj le és gyönyörködj abban, hogy miylen jól tereled a témát?

2023. nov. 13. 23:08
 26/45 anonim ***** válasza:
31%

Ez szerintem egy használható válasz, mondjuk nem én írtam:

"#9 Ne a rendszert minositsd, ha te vagy az eretlen..."

2023. nov. 13. 23:14
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Buszvezető? Kezd izgalmas lenni a kérdés.

Kérdező, sok szerencsét kívánok neked! Majd írd le légyszi hogy hatásos volt e, gyakorlom a jókívánságokat és kell a visszajelzés.

2023. nov. 13. 23:32
 28/45 anonim ***** válasza:
85%
Nem bántásként mondom ne vedd sértésnek de lehet a hozzá állásod negatív és ezért érzed úgy hogy mindig szerencsétlenségek történnek veled. Próbálj meg pozitívan gondolkozni és nézd meg hogy változik e a helyzet
2023. nov. 13. 23:36
 29/45 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mi történt veled, nyilván mindennek van valami előzménye vagy ok-okozati összefüggése. Próbáld elemezni és tanulni a rosszakból, illetve megelőzni, hogy kisebb esély legyen a megismétlődésre. Mást nem igazán lehet tenni, történnek rossz dolgok mindenkivel. Ilyenkor az ember hajlamos szürkébbnek, borusabbnak érezni a külvilágot, de ez idővel változni fog. Hát ere a kérdésre csak ilyen konyhabölcsességeket tudok írni, remélem beljebb vagy vele. Kitartást!
2023. nov. 13. 23:45
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
Elvégre November van!
2023. nov. 14. 00:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!