Mit akar tőlem a világ?
Sorozatban jön a balszerencse. Vagy ha már ezó kategóriában vagyunk, akkor karma.
De tényleg olyan dolgok, amik a szokásos életemet alapjaiban rengetik meg. Még az előzőnek nincs is vége már csapódik be a következő. Eddig se tudtam hol a helyem az életben, most aztán még annyira se.
Nekem az kevés, hogy karma és el van intézve.
Mégis mi ez a sorozat?
Amennyire tudható, nem büntetésként vannak ezek a negatív események, hanem megtapasztalás, katalizátor, figyelmeztetésképp.
Lehet rossz az irány, amin most haladsz, és ezt akarja észrevettetni veled önmagad.
Olyan is van, hogy letéríteni próbálnak így a helyes útról, ha egy nagyon pozitív irányba történik a haladásod, de ezt akkor lehet tudnád is.
Nem igazán "megúszni a dolgokat" vagyunk itt, szóval jöhetnek események amik kilöknek a komfortzónádból, ez teljesen normális.
"Itt most nem a pszichológia tudományoskodó lélek fogalmáról beszélek, hanem egy benned lévő, örökkévaló lélekről ami arra vár hogy energiát kapjon tőled"
Aha. Tehát a képzeletbeli kreációdról beszélsz, köszönjük.
Kérdező:
Ez elég gyakori a legtöbb ember életében. Nekem is volt baromi szar időszakom. A világ nem akar tőled semmit, mert a világ nem tud akarni. A karma pedig nem azt jelenti, amire gondolsz, de egyébként sem létezik, szóvak tökmindegy. Sok szerencsét.
28
Próbáltam, nem egyszer. A pozitív gondolkodás arra jó, hogy magasabbról ess majd pofára.
31 En nagyon szívesen adnék energiat a lelkemnek, csak pont ezt akadalyozza minden, ami történik velem. 22-es csapdája.
Plusz nem igazán érzem fair-nek, hogy erről, meg hogy hogyan és miként lehet eztt megtenni soha sehol egy büdös szó nem esik. Lehet hogy vannak valami valogatott kasztok, ahol beavatott lesz az ember, csak ugye ahhoz kiválasztottnak kell lenni vagy nemtom.
"Lehet rossz az irány, amin most haladsz, és ezt akarja észrevettetni veled önmagad."
Hiába, ha nem rajtam múlik, hogy megváltoztassam. (Tankönyv szerint igen, rajtam múlik, csak a gyakorlatban ez nem így néz ki. Tehát nem rajtam múlik. Aki volt hasonlóban, az tudja mire gondolok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!