Mit jelent lábamputációnál, ha a bal vagy a jobb lábat távolítják el? Miért a bal lábat távolítják el, miért nem a jobbat, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Mi a bal és a jobb láb eltávolításának az oka?
Mi az ok-okozati összefüggése egy láb eltávolításának a meghatározott testoldalon?
2023. nov. 11. 06:22
12/18 anonim válasza:
Nekem a szivemet kell gyogyitani-ott folyik el az energiám..a nagyon összetört :(
Remélem nem kell uj..majd gyogyitom magam..erössek vagyunk 💪
13/18 A kérdező kommentje:
12. Néha csinálj YAM mantrát a szívcsakra energetizálására, de a tudatosságodat is fejlesztheted, mert annak a hiánya teszi tönkre a szívet.
2023. nov. 11. 07:28
14/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Azt távolítják el amelyik beteg vagy sérült. És csak azt amelyik oldalon a sérülés/betegség van. Egy időben dolgoztam olyan heylen ahol sok balesetest láttunk el. Volt a közelben egy autópálya, és egy hegyi út. Itt a motorosok leggyakrabban a jobb lábukat veszítették el, mert az út jobb oldalán lévő szalagkorláttal ütköztek amikor kisodródtak a kanyarban. Ennek semmi más oka nem volt, csak annyi, hogy ha az út jobb oldalán haladva sodródik ki és csapódik be a tőle jobbra lévő szalagkorlátba akkor a jobb oldala sérül.
17/18 A kérdező kommentje:
16. Nagyon jó hogy írtad! Nekem is az a megfigyelésem hogy a jobb láb elvesztése a gyakoribb, de nem csak a balesetek miatt.
2023. nov. 11. 09:14
18/18 anonim válasza:
Akkor én a kisebbik részt erősítem :)
Bal láb, combban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!