Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelent lábamputációnál,...

Mit jelent lábamputációnál, ha a bal vagy a jobb lábat távolítják el? Miért a bal lábat távolítják el, miért nem a jobbat, vagy fordítva?

Figyelt kérdés

Mi a bal és a jobb láb eltávolításának az oka?

Mi az ok-okozati összefüggése egy láb eltávolításának a meghatározott testoldalon?

2023. nov. 11. 06:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-sajnàlom :(
2023. nov. 11. 07:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem a szivemet kell gyogyitani-ott folyik el az energiám..a nagyon összetört :(

Remélem nem kell uj..majd gyogyitom magam..erössek vagyunk 💪

2023. nov. 11. 07:04
 13/18 A kérdező kommentje:

12. Néha csinálj YAM mantrát a szívcsakra energetizálására, de a tudatosságodat is fejlesztheted, mert annak a hiánya teszi tönkre a szívet.

https://www.youtube.com/watch?v=p0-cyFmHyTU

2023. nov. 11. 07:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Daganat, csontrák miatt is lehet.

És amúgy...

Legalább abbahagyta a kemót!

[link]

2023. nov. 11. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm 👍
2023. nov. 11. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt távolítják el amelyik beteg vagy sérült. És csak azt amelyik oldalon a sérülés/betegség van. Egy időben dolgoztam olyan heylen ahol sok balesetest láttunk el. Volt a közelben egy autópálya, és egy hegyi út. Itt a motorosok leggyakrabban a jobb lábukat veszítették el, mert az út jobb oldalán lévő szalagkorláttal ütköztek amikor kisodródtak a kanyarban. Ennek semmi más oka nem volt, csak annyi, hogy ha az út jobb oldalán haladva sodródik ki és csapódik be a tőle jobbra lévő szalagkorlátba akkor a jobb oldala sérül.
2023. nov. 11. 08:37
 17/18 A kérdező kommentje:
16. Nagyon jó hogy írtad! Nekem is az a megfigyelésem hogy a jobb láb elvesztése a gyakoribb, de nem csak a balesetek miatt.
2023. nov. 11. 09:14
 18/18 anonim válasza:
100%

Akkor én a kisebbik részt erősítem :)

Bal láb, combban

2023. nov. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!