Mit kell tennem ebben az életben ha tudom hogy nagyon rossz a karmám és hogy jobb legyen nekem?
ha rajottel a dolgokra akkor mi a gond?
eld az eleted
mellekesen pedig a SzentIrasok megtanitanak kotelessegedre,
ezeket vagy megteszed, vagy mast teszel ez mindeg igy van
Ne adj energiát a rossz gondolatoknak, gondolat folyamoknak.
Tudatosan figyelj ezekre, amiket megérteni véltél, és leírtál.
Ha nem tartod ezeket mindig szem előtt, akkor "beránt" a világ, és máris valami büszkeség-sértettség, tulajdonvita, kinek van igaza vita, stb-ben találod magadat.
A negativ gondolatokat egyszerűen állítsd meg, és ne futtasd tovâbb....és próbáld kiegyensúlyozni.
Lehet az is egy út, hogy mindenedet odaadod másoknak, másokért élsz, és a szolgálatba feláldozod magadat....de ez nem mindenkinek jó út... inkább egy "középútra" kellene törekedni, kicsit mások gondjaira való nagyobb odafigyeléssel, és segítséggel.
osztályozz!
Mi a jó és mi a rossz. (sok esetben relatív és kultúra függő) De nagy többségben az a jó ami az életet szolgálja a jelenét és a jövőjét egyaránt.
A pszichológus jó lehet, én is filózok rajta, önfejlesztés és önismereti céllal. (nem csak a hülyéknek van, ahogy figyelem szinte csak kis hazánkban van negatív töltete a szakmának)
Nem kell megfeszülni elég ha jó, nem a tökéletes a lényeg.
Ismerd és fejleszd magad hogy jobb legyél, magadnál.
Azt írtad, már tudod hogy van Isten.
Fordulj hozzá a kérdéseddel akkor.
Ő mindannyiunknál jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!