Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit kell tennem ebben az...

Mit kell tennem ebben az életben ha tudom hogy nagyon rossz a karmám és hogy jobb legyen nekem?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen. De arra is hogy lehetne rosszabb is sokkal. Mit kell tennem hogy javítani tudjak? Rájöttem hogy tanulni vagyok itt és szeretnék kiszabadulni a karma körforgásából. Rá jöttem ez az egész itt illúzió. Én magam elpusztíthatatlan vagyok, csak a testemet lehet megölni. Tudom hogy van isten. Túl sok rosszindulat is van bennem. De nem akarok ilyen lenni. Mindig magamra szólok olyankor. Mi csináljak jó embernek kell lennem nagyon ez a minimum igaz? Még mit tegyek??

#karma #. rossz
2021. ápr. 12. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Menj el egy pszichiáterhez
2021. ápr. 12. 19:22
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
37%

ha rajottel a dolgokra akkor mi a gond?

eld az eleted

mellekesen pedig a SzentIrasok megtanitanak kotelessegedre,

ezeket vagy megteszed, vagy mast teszel ez mindeg igy van

2021. ápr. 12. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne adj energiát a rossz gondolatoknak, gondolat folyamoknak.

Tudatosan figyelj ezekre, amiket megérteni véltél, és leírtál.

Ha nem tartod ezeket mindig szem előtt, akkor "beránt" a világ, és máris valami büszkeség-sértettség, tulajdonvita, kinek van igaza vita, stb-ben találod magadat.

A negativ gondolatokat egyszerűen állítsd meg, és ne futtasd tovâbb....és próbáld kiegyensúlyozni.

Lehet az is egy út, hogy mindenedet odaadod másoknak, másokért élsz, és a szolgálatba feláldozod magadat....de ez nem mindenkinek jó út... inkább egy "középútra" kellene törekedni, kicsit mások gondjaira való nagyobb odafigyeléssel, és segítséggel.

2021. ápr. 12. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:

osztályozz!

Mi a jó és mi a rossz. (sok esetben relatív és kultúra függő) De nagy többségben az a jó ami az életet szolgálja a jelenét és a jövőjét egyaránt.

A pszichológus jó lehet, én is filózok rajta, önfejlesztés és önismereti céllal. (nem csak a hülyéknek van, ahogy figyelem szinte csak kis hazánkban van negatív töltete a szakmának)

Nem kell megfeszülni elég ha jó, nem a tökéletes a lényeg.

Ismerd és fejleszd magad hogy jobb legyél, magadnál.

2021. ápr. 12. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a rossz karmád?
2021. ápr. 13. 06:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad, már tudod hogy van Isten.

Fordulj hozzá a kérdéseddel akkor.

Ő mindannyiunknál jobban tudja.

2021. ápr. 13. 06:36
 7/8 anonim válasza:
Megbocsájtás, magadnak és másoknak is, az elengedés is fontos szerintem, az, hogy ne akarj bosszút állni a sértettségedért. Az elfogadás, hogy a világ ilyen és az emberek ilyenek (ez nehéz), és magaddal foglalkozni. Hogy fejlődj, tanulj, megismerd önmagad. A "fényt" követni. Alázatosnak és hálásnak lenni. Meg szerintem a meditáció az egy kulcs önmagadhoz. És az univerzumhoz is. Azt add másoknak, amit kapni szeretnél.
2021. ápr. 13. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
pont az a baj h CSAK MAGADNAK akarsz jót.....
2021. ápr. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!