Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációkor a személyiség...

Reinkarnációkor a személyiség ugyanolyan marad?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy izgalmas kérdés! Elég volt végig olvasni a sok véleményt. Én egyébként nem hiszek a lélekvándorlásban, emlékszem már előző életemben is mereven tagadtam!
2023. okt. 13. 01:28
 42/63 anonim ***** válasza:

40 - "várom a cikket, vagy lexikon részletet ami azt bizonyítja hogy a tizenöt lábujjú kucsodoniszta létező fogalom"

Ugyanannyira létező fogalom, mint isten, vagy a reinkarnáció. Egyikre sincs bizonyíték, de valaki kitalálta, onnantól kezdve létező. Vagy szerinted attól lesz valami létező fogalom, hogy hányan hisznek benne?

Agyalágyult...

2023. okt. 13. 07:35
 43/63 minecraft2 ***** válasza:
100%
Hogy lehetnek ennyire intellektuálisan hulladékok az emberek, komolyan? Jó ha 12 éves vagy még azt mondom oké, de ha több, mi a mentség? Valóban nincs bizonyíték a reinkarnációra, ahogy cáfolat sincsen. Azért mert valamit nem tudunk bizonyítani (eszközeink sincsenek rá), nem jelenti azt hogy nem létezik. Ezek olyan dolgok ha léteznek messze túlmutatnak a jelenlegi materialista nézőponton, amin a tudomány alapul, tehát hogy a fenébe bizonyítana valamit be a tudomány ami úgymond a hatókörén kívül esik? Ha érdekel az önfelfedezés, akkor előbb-utóbb mindenki tudja fejleszteni a tudatosságát, amivel legalább kb. annyit fel lehet fedezni hogy a létezés nem pusztán egy fizikai dolog, mármint az agy meg a test csak egy biológiai gép igen, de ez nem az ami miatt élünk vagy van tudatunk. Plusz ugye a tudat az nem egy számítási folyamat, amit mondjuk tudnánk létrehozni (szimulálni valamilyen szinten matematikailag lehet, ahogy érzelmeket is tud szimulálni egy gép, de az csak egy érték lenne a memóriájában, nem érezne valóban, úgy mint mi). Most ezt mindenkinek saját magának kell felfedezni, ha ez meg van, onnantól végülis valószínűsíthető a reinkarnáció sztem. Azt hogy a személyiség ugyanolyan marad-e, honnan tudhatnánk, csak véleményeket olvashatsz erről.. nyilván a személyiség folyamatosan változik most is, tehát nem valószínű. Az emlékek pedig megmaradhatnak, mert bár oké hogy az agy elpusztul halálkor, de ami "életet ad nekünk" nem egy fizikai dolog, tehát elképzelhető az is hogy valahogy megmaradnak.
2023. okt. 13. 08:33
 44/63 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

39. Nem vagy képes értelmezni semmit, úgy látom. Egyáltalán nem vettem személyes támadásnak, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy amikor valakinek az írása tükröz bizonyos intelligenciaszintet (például elemi hibákat vét és még ki sem javítja utólag) azt nem nagyon lehet komolyan venni.

34. sz. beírásod az én szememben egyszerű trollkodás volt, de amivel utána indokoltad (39.), az már szánalmas értetlenkedés is. Neked felfogási zavaraid vannak.

2023. okt. 13. 08:35
 45/63 anonim ***** válasza:
0%
43 - Ennyi ésszel menjél inkább vissza minecraftozni :D :D :D
2023. okt. 13. 08:41
 46/63 anonim ***** válasza:

44

Ha épp nem tudsz másba belekötni, akkor belekötsz a helyesírásba. Még mindig nem sikerült értelmesebb elfoglaltságot találnod? Haszontalan.

2023. okt. 13. 09:08
 47/63 anonim ***** válasza:
50%

46 - A mondataid tele vannak értelmetlen következtetésekkel (pl. állításod szerint lehetetlen érzéseket létrehozni, pl. szimulálni, ebből következik, hogy "onnantól végülis valószínűsíthető a reinkarnáció sztem")

Felesleges lenne bármit is érvelni olyannal, aki ilyen alacsony szinten van. Ez olyan, mintha egy fogyatékost akarna az ember megtanítani másodfokú egyenletek megoldására... Belekezdeni is kár.

2023. okt. 13. 09:12
 48/63 Szervizmérnök úr ***** válasza:
67%

46.

Nem az a lényeg.

Egyszerűen nem látom az értelmezési készséget, a logikát a szövegeidben.

Helyesírásra nem azért tértem ki, ahogy te képzeled (mert kínomban már nem jut jobb eszembe), inkább fordítva. Csupán azon keresztül próbáltam rávilágítani, hogy azzal is gondjaid vannak, ami valószínűleg egyik tünete lehet az értetlenségnek is.

2023. okt. 13. 09:24
 49/63 SZücsöm ***** válasza:

42 Értem, tehát a fogalom jelentését se ismered.

44. Elnézést nem tudtam hogy zsigerből vagy ennyire passzív agresszív. Ezentúl észben tartom.

2023. okt. 13. 10:30
 50/63 anonim ***** válasza:
Oké, szóval szerinted attól lesz valami fogalom, hogy minimum ezer ember hisz benne. Elég primitív gondolkodás, de nem baj, ez legalább a tiéd :D
2023. okt. 13. 10:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!