Reinkarnációkor a személyiség ugyanolyan marad?
40 - "várom a cikket, vagy lexikon részletet ami azt bizonyítja hogy a tizenöt lábujjú kucsodoniszta létező fogalom"
Ugyanannyira létező fogalom, mint isten, vagy a reinkarnáció. Egyikre sincs bizonyíték, de valaki kitalálta, onnantól kezdve létező. Vagy szerinted attól lesz valami létező fogalom, hogy hányan hisznek benne?
Agyalágyult...
39. Nem vagy képes értelmezni semmit, úgy látom. Egyáltalán nem vettem személyes támadásnak, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy amikor valakinek az írása tükröz bizonyos intelligenciaszintet (például elemi hibákat vét és még ki sem javítja utólag) azt nem nagyon lehet komolyan venni.
34. sz. beírásod az én szememben egyszerű trollkodás volt, de amivel utána indokoltad (39.), az már szánalmas értetlenkedés is. Neked felfogási zavaraid vannak.
44
Ha épp nem tudsz másba belekötni, akkor belekötsz a helyesírásba. Még mindig nem sikerült értelmesebb elfoglaltságot találnod? Haszontalan.
46 - A mondataid tele vannak értelmetlen következtetésekkel (pl. állításod szerint lehetetlen érzéseket létrehozni, pl. szimulálni, ebből következik, hogy "onnantól végülis valószínűsíthető a reinkarnáció sztem")
Felesleges lenne bármit is érvelni olyannal, aki ilyen alacsony szinten van. Ez olyan, mintha egy fogyatékost akarna az ember megtanítani másodfokú egyenletek megoldására... Belekezdeni is kár.
46.
Nem az a lényeg.
Egyszerűen nem látom az értelmezési készséget, a logikát a szövegeidben.
Helyesírásra nem azért tértem ki, ahogy te képzeled (mert kínomban már nem jut jobb eszembe), inkább fordítva. Csupán azon keresztül próbáltam rávilágítani, hogy azzal is gondjaid vannak, ami valószínűleg egyik tünete lehet az értetlenségnek is.
42 Értem, tehát a fogalom jelentését se ismered.
44. Elnézést nem tudtam hogy zsigerből vagy ennyire passzív agresszív. Ezentúl észben tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!