Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációkor a személyiség...

Reinkarnációkor a személyiség ugyanolyan marad?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
0%

Gyk trollok is léteznek, ha nincs is tudományosan bizonyítva. Te vagy rá az egyik példa.

2023. okt. 11. 20:14
 32/63 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ez valami kifordított, abszurd világ, amikor múltba révedő tanok hívői képzelik magukat kis Kopernikusznak, akik a "begörcsölt" tudományos világot akarják felrázni, utat mutatni a világnak.

De hová mutat utat?

Ezer és ezer év tudatlan múltjába, visszafelé.

Holott mai észjárással a vallás és hitvilág, ezotéria, okkultizmus már nagyon visszamaradott dolgok, egy szűkebb kisebbség vakhite csupán.

Ahogy bővül az emberiség tudása, egyre kevesebben lesznek már ilyen vakhívők, tudatlanok.

De valakik nem veszik észre magukat, hogy a múltban ragadtak, még ők akarnak "felvilágosítani", hülyének nézni másokat.

Ez annyira nevetséges néha, hogy nem is szánalmas.

2023. okt. 12. 10:08
 33/63 SZücsöm ***** válasza:
29. Értem tehát nincs meg hogy az idézőjelet milyen esetekben használják. Továbbá az új példáid is sz*róka mert azok vagy az emberhez kapcsolódnak, vagy létező jelenségeket próbálnak megmagyarázni. Értsd: Zeusz = halhatatlan ember = isten, és ő a felelős a villámlásért. Bár mivel nem érted hogy az idézőjelet milyen esetekben használják, ezért ezt a kommentemet se fogod tudni helyesen értelmezni.
2023. okt. 12. 18:05
 34/63 SZücsöm ***** válasza:
32 Szűkebb kissebbség? Lol talán európa fejlettebb városaiban és a te közvetlen környezetedben. A föld lakosságának szempontjából viszont még mindig a vallásosak vannak többen. Kb több mint 6 milliárd vallásos ember van a földön.
2023. okt. 12. 18:15
 35/63 anonim ***** válasza:
100%

SZücsöm, újra lejárattad magad, ez nagy szilvásbukta lett :DDD

"tizenöt lábujjú kucsodoniszták"

"azok vagy az emberhez kapcsolódnak, vagy létező jelenségeket próbálnak megmagyarázni."

Szóval a tizenöt lábujjú kucsodoniszták emberhez kapcsolódnak, netán létező jelenségeket magyaráznak meg? :DDDDD

OWNED

2023. okt. 12. 18:17
 36/63 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

34.

Nagybetű a Föld, amiről te beszélsz, ha jól sejtem. Intelligenciára utaló betűjelek ezek, kisokos.

Lehet, hogy ilyen értelemben nem pontosan fogalmaztam, ezáltal táptalajt kaptál (tudod, a kisbetűs föld is táptalaj), amibe kétségbeesetten belecsimpaszkodtál.

Térjünk vissza inkább ahhoz, hogy a Föld bolygó civilizáltabb rétege már nem szop be ilyen átveréseket. Az emberiség átlagos intelligenciaszintje is abba az irányba fog fejlődni, hogy 1000 év múlva téged már biztosan kiröhögnek, mint egy sámánista dobverőt.

Exponenciális fejlődést tekintve / feltételezve szerintem már hamarabb is nevetség tárgya lesz az ezotéria, okkultiznmus és más marhaságok.

2023. okt. 12. 19:29
 37/63 Szervizmérnök úr ***** válasza:
okkultizmus...
2023. okt. 12. 19:31
 38/63 anonim ***** válasza:

Vannak kérdések, amiket egyszerűbb nyitva hagyni. Megmaradnak gondolatébresztőnek a kreatív elme számára, és vastagon kérdőjelesek az analitikus énünk szemében, és ez így tökéletes.

Ha nem sikerül levezetni, még mindig ott lehet a tapasztalás. Befele nézés, önmagunk kérdezése, megérzéseink felé egy komolyabb bizalom, ami természetesen nem jelenti azt, hogy determinisztikusnak tekintünk megérzéseket, de azt sem, hogy bármelyik is olyan lenne, amit nem kell vagy nem szabad figyelembe venni. Leírhatatlanul termékeny út ez, megéri végigrettegni.

2023. okt. 12. 21:00
 39/63 SZücsöm ***** válasza:
36 nem tudom miért veszed automatikusan a személyednek szánt támadásnak ha valaki nem ért veled egyet. Párszor olvastam hogy sérelmezed azt hogy "személyeskednek" irányodba. Semmilyen módon nem utaltam arra hogy mennyire lennél művelt, vagy intelligens. De ezt hagyjuk is mert felesleges. 1 okból írtam a hsz-edre. Mert az írásodból arra következtettem hogy a. vagy nem tudsz róla, hogy amit írtál erősen téves, b. direkt hazudsz. Jóhiszemű voltam és feltételeztem hogy csak tévedsz.
2023. okt. 12. 22:31
 40/63 SZücsöm ***** válasza:

35. 1. Tudtommal mind a láb, mind az ujj és mind a lábujj létező "jelenség".Általában élőlények pl emberek testén találhatóak meg.

2. Tudtommal a halandzsa nem szinonimája a hitnek de ha mégis az lenne akkor kérlek linkelj forrást.+ természetesen várom a cikket, vagy lexikon részletet ami azt bizonyítja hogy a tizenöt lábujjú kucsodoniszta létező fogalom nem csak egy személy halandzsája. Várom a linkeket. ;)

2023. okt. 12. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!