Vérzik a reinkarnáció, több sebből. A keleti tan szerint azért születünk vissza, hogy rajtunk keresztül tapasztalja meg önmagát Isten, de ha így lenne akkor nem lenne Isten mindent tudó, ha tapasztalni szeretne. Jól gondolom?
Megint másoknak a hülyének nézése.
Többször leírtam, valahol itt is akartam említeni, de végül nem került rá sor, vagy el is felejtettem.
Maximálisan elismerem a keresztény kultúra értékeit, még azt mondom, hogy amikor gyerekként, vakáción elvittek a falusi templomba és pap mindenféle tanulságos meséket adott elő, egy gyerek számára az is jellemépítő.
Egyszerűen csak ki kell nőni abból, hogy vannak felettünk álló mitikus lények, hogy valaki vízen járt vagy valaki vízből bort generált. Ez hülyeség. Gyerekmese.
A többi része nyilván vállalható, ami az emberi minőséggel kapcsolatos.
--------------------------
Beszűkült látású személyeskedő gonosz buta irománnyal most nem foglalkozom, önmagát minősíti.
A vallásokhoz nem értek, de a létezéshez igen. A reinkarnáció a létezés része, nem számít, hogy vallások mit mondanak, ha mondanak, már tévednek is.
Te vagy, aki lejössz megtapasztalni önmagad. Isten maga a tudás is. Viszont a létezés kerekségénben nem csak a mennyország központja van, hanem a teljes létezés is pl ahol te is vagy. Hogy legyen lét, kell az, hogy a lélek kimanifesztálja magát a létezésbe, és ott magától szabad akaratból eljusson isteni önmagához a semmi bölcsességből. Ezért van reinkarnáció.
Nem a reinkarnáció vérzik, hanem minden vallás a bolygón, és főleg amit látsz belőlük.
"kimanifesztálja"
Leírsz egy ilyen szörnyszülött, ocsmány szót és kiírtad magad az emberiség kultúrájából.
Senki nem látott még reinkarnációt, senki nem látott még működő szoftvert, a hardver halála után.
35.
Te honnan veszel ilyen hülyeségeket? Láttad, hallottad, pap mesélte neked?
Valami forrás?
Mi a szakmád, képzettséged, 8 általános?
Mi a kezelésed?
Egyszerűen nem értem, honnan vesztek ilyen hantás meséket?
Nem azt mondom, gyerekként engem is elvittek a templomba, nyári vakáción.
De ekkora sérüléseket nem szenvedtem, sőt a tanulságos prédikációkban képes voltam meglátni a jellemépítő dolgokat.
A többi hülyeséget meg elengedtem.
"senki nem látott még működő szoftvert, a hardver halála után"
Olyat már láttál, hogy hardverről felhő tárhelybe felküldött adatokat egy másik hardverre letöltenek később- akár azután, hogy az eredeti hardver tönkrement vagy megsemmisült?
Mert ha analógiát keresel a reinkarnációra, a testen kívüli tudat működésére és a korábbi életekből áthozott, a jelen életben is hatást kifejtő tudatalatti tartalmakra, információkra, akkor ez megfelelőbb analógia, mint amit írtál.
37.
Ne viccelj, a "felhő" is csak egy másik számítógép fizikai adattárolója, meg annak biztonsági tükrözései.
Tudtad? Az adatokat nem a bárányfelhők tárolják, ezt már öreganyám is kezdi talán sejteni (ld. a titokzatos gyógysztári felhő).
Teljesen nevetséges, amit írtál.
Nem lehet azzal összehasonlítani, amikor mondjuk van egy működő laptop és leteszed egy úthenger elé.
Amint meghal a hardver, a szoftver semmivé lesz.
Kedves "Szervizmérnök úr"!
Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mikor jössz rá (rájössz-e) arra, hogy amiket itt elmondtál eddig, az mind egy benned kialakult hitrendszer része.
A másik fontos kérdés, hogy tudod-e, mekkora mértékben befolyásolja a valóságérzékelést a hit.
(Hogy úgy mondjam a a háttérből.)
A harmadik az, hogy aki létrehozta a mai (ill. bármely) "hardver"-eket az mi alapján tudta ezt megtenni.
Pusztán a saját teste által, vagy esetleg kellettek hozzá gondolatok is?
Ezek a gondolatok honnan származnak?
(Már ha vannak szerinted.)
Továbbá:
Ki hozta létre az első "hardvert", vagyis az olyan testet, amin fut valami komolyabb "szoftver"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!