Mi van akkor ha benne van a sorsutamban az hogy legyen gyerekem de én egész életemben tudatosan ellenszegülök neki és végül nem lesz?
Saját gyerekre gondolok.
Pl. tenyerem szerint is lenne 3 lányom de a valóságban egy sincs. Sokan mondták már nekem hogy én később biztos sok gyerekes anyuka leszek, stb, de pont nem úgy alakul az életem.
Van párom, ő sem akar gyereket de ha később akarna akkor előbb választanám a szabadságomat mint őt és akármennyire is szeretem, elhagynám.
Eleve az egész életem nem “olyan”, a szüleimmel élek, mentálisan sérült vagyok szóval csak a szenvedést adnám tovább amit nem akarok, mentálisan sérült az összes felmenőm, a külsőmből élek sok ideje és sose volt meg bennem az ösztön. Nem tudok mit kezdeni a kisgyerekekkel, kisállatokkal, max udvariasságból mondom rá hogy “milyen cuki”. Nem tudnék ártani senkinek de nem tudok velük mit kezdeni. Egy darab fallal szemben is nagyobb érzelmeket érzek.
Egyébként spirállal védekezek, minden héten csinálok egy tesztet (nem vicc, hogy ne tudjon “elbújni” mert sok ilyet hallani, és ha minden kötél szakadna azonnal elvetetném ha nem itt, akkor külföldön, és utána Szlovákiában elköttetném magam.
De szerencsére sosem voltam még terhes.
Szóval.. ha mindezek ellenére nekem benne lenne a vállalt sorsutamban egy vagy akár több gyerek de én ennyire nem engedem őket jönni akkor mi lesz ebből?
27/n
Inkább az van benne a sorsban szerintem hogy nem lehet gyereked...
Nem gyereket csinálni sokkal könnyebb ha nem akarsz mit gyereket csinálni ha akarsz
Szerintem az én szüleimnek sem lett volna benne, ennek ellenére sajnos itt vagyok és valóban csak azért hogy egy rossz karma beteljesülhessen.
Az anyámnak volt egy 2 vetélése, egy abortusza és évekig sikertelen próbálkozása...
tehát 4 terhessége nem jött össze, csak az enyém. Sajnos
Az meg hogy azért kell a gyerek hogy mi lesz veled idős korodban... hat nekem van ilyen a családban és a pokol maga.
Mi van, ha nem teljesíted a sorsod? Most mindegy, hogy gyerek vagy más téma. Szerintem szabad akaratod van. Ha valamit a fejlődésedhez muszáj lenne tapasztalnod, de más irányt választasz... Hát valószínűleg zavarni fog, érzed, hogy megrekedsz, falakba ütközöl a terveiddel, fóbiáid lesznek vagy testileg megbetegszel... stb.
Nálad szerintem nem az a gond, hogy nem akarsz gyereket, hanem hogy félelemben élsz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!