Mitől függ, hogy valaki megkapja a hivatását, amire egész életében tiszta 💘-el vágyott?
"És ha arra sem jött rá, mi lenne élete hivatása, akkor mi a teendő?"
Akkor az menjen 3 műszakozni a gyárba hogy ne dögöljön éhen. Ennyi.
Ne haragudj, de "engedélyeddel" bemásolnám ezt a privát levelet, amit most kaptam:
"Az hogy az ember az adott életében mit kap meg és mit nem azok közül amire vágyik, attól függ milyen karmák fognak aktivizálódni az életében.
Arra pedig hogy mi lenne élete hivatása úgy jöhet rá ha megismeri önmagát, a valódi lényét vagy önvalóját. De ennek sokféle módja, útja, eszköze lehet és egyénenként változó."
Köszönöm!⭐
"Akkor az menjen 3 műszakozni a gyárba hogy ne dögöljön éhen. Ennyi."
Jogos feltételezés, csak én ebben nem hiszek!
Én úgy gondolom hogy mindenki született valamire, amire az életfeladata hívja, és ennek függvényében létezik a hivatása, ami neki adatott.
Csak azért dolgozni egy 3 műszakos munkahelyen, hogy életben maradjak, nekem az nem ad értelmet, ezért még az éhendöglést is vállalom.
Ha nem hiszek benne, ha nem tudok azonosulni vele, ha 2 perc alatt kiégek tőle, nekem az a munka nem jelent semmit, így nincs is túl sok értelme, de az életemnek se!
Hogy akarja-e mindennél jobban, és tesz érte, és tudja, hogy az övé az.., vagy nem.
Remélem nem találod meg a helyed a bolygón. Senkinek sem kéne. Ez a bolygó maga az istenkáromlás.
Keresem az utam keresem..
Én sem talàlom a helyem nem szeretem a mhelyem és nem a munka miatt-egy szuper hely lenne közel a lakhelyemhez jó fizu..de napi szintesek a balhék a hibàztatàsok a főnökök sajàt maguknak ellent mondanak..a csoportba kirtak vmit hogy kell ma màr a màsik főnök a kolleganőnek màshogy mutatta (mindenkihez ha eljut az info akkor szàjhagyomàny utjàn)-egy fertő az egész ..
De nem tudom mi az én utam ..és nem ugràlhatok mert 2+1gyereknek tartozok felelösséggel plusz hàziàllat és egyedül magamra számíthatok (ezt idő volt mire megtanultam!)
Ugyhogy én is vàrok egy fenti sugallatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!