Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mitől függ, hogy valaki...

Mitől függ, hogy valaki megkapja a hivatását, amire egész életében tiszta 💘-el vágyott?

Figyelt kérdés
Amitől úgy érzi, hogy végre azt csinálhatja amit szeret, hogy végre neki is helye van ezen a F🌏ld nevű bolygón!

2023. szept. 1. 16:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Ha nem tudod mit kezdj magaddal akkor kérdezd meg a legfelsőbb énedet."

Köszönöm! Megpróbálom! 🙏🥰🙏

2023. szept. 1. 21:58
 12/18 A kérdező kommentje:

"Hogy akarja -e mindennél jobban, és tesz érte, és tudja, hogy az övé az.., vagy nem."

Valaki kijön az édesanyjából és már elsőre tudja hogy mi szeretne lenni és az is lesz. Más meg 30-40-50 éves korára se tudja, csak vergődik a nagyvilágban. Csak azt tudja, hogy ez sem az...🙄

"Remélem nem találod meg a helyed a bolygón. Senkinek sem kéne. Ez a bolygó maga az istenkáromlás."

Ez már megvalósult, a "jó kívánságodat" csak tovább kell vinni! 🫠

2023. szept. 1. 22:02
 13/18 A kérdező kommentje:

"Keresni kell tudatosan is."

Keresem is, válaszom is van, de ha csak arra hallgatnék, lehet hogy világi értelemben felkopna az állam. 🙄

2023. szept. 1. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:

#8 “Senkinek sem kéne. Ez a bolygó maga az istenkáromlás.”

Az az egyenes út a kozelhez😂

Ha így áll valaki az élethez akkor ott nagy bajok vannak.

Mert nem veszi észre a lehetőségeket amit az élet felkínált, s csak a csalódások sorozata tárul a szeme elé.

Röviden az is jobb cél hogy gurizz, alapíts családot, dolgozz és termelj! Hogy legyen mit én és és enni adnod az utódoknak. Nem kell híresnek lenni hozza nem kell sikeresnek lenni csak az alap. Élj és élj túl! Szaporodj és védd meg a családod! De ahhoz kellene kurázsi ami az istenkaromlo világ depresszívabb rétegeinek nehezebb… ez van, előbb önmagunkkal kell szembe nezni és csak és kizárólag utána a világgal. És hidd el az előző sokkal nehezebb! Hisz mindig könnyebb másokban a világban keresnünk a hibát ahelyett hogy a tükörbe néznénk!

Az élet fsza, kihívásokkal teli. De ezek nélkül nehezebb lenne egy kisebb problémát is megoldani.

2023. szept. 1. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy milyen munkáról van szó. Ha valami magasabb beosztáson gondolkodsz, akkor annak betöltése nagy valószínűséggel felsőfokú végzettséget igényel, tehát komolyan neki kell feküdnöd a tanulásnak. Úgy általában tenned kell azért, hogy elérd az álmaidat.

Szerintem, nem csak egy ideális munkahely miatt érezheted azt, hogy helyed van a Földön. Nem kell feltétlenül megfelelned a társadalom elvárásainak és azt tenned, amit az emberek 99 százaléka helyesnek tart. Vannak olyanok, akik családot alapítanak, onnantól fogva viszont már nem önmagukat valósítják meg, hanem a gyermekeikért léteznek. Persze, a kettőt együtt is lehet csinálni, csak úgy elég nehéz a dolog.

2023. szept. 2. 05:13
 16/18 A kérdező kommentje:

"Szerintem, nem csak egy ideális munkahely miatt érezheted azt, hogy helyed van a Földön. Nem kell feltétlenül megfelelned a társadalom elvárásainak és azt tenned, amit az emberek 99 százaléka helyesnek tart."

Igen, ez is benne van, ezt jól gondolod!

A kérdés leginkább a "MI?" és "HOGYAN?"-on van!

2023. szept. 3. 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:

16 én aztán rengeteget kérdezgettem magamtól. Álmaiban rengeteg utaló jelet kaptam. Főleg nyomozgatok... Vagyis inkább problémákat oldok meg.

Mi miért történik, és van e beleszólásom a történetbe. Meg ilyesmik. Főleg másokon segítek, családtag barát vagy egy városon.

Röviden olyasmi lehet a válasz mint mondjuk a kutatás keresés rendezés mások segítése meg ilyenek. De nem lehetek jelenleg se nyomozó, se pszichológus, se pap (az hogy az pontosan melyik vallásra vonatkozik lényegében mindegy)

Úgyhogy e kereteken kívül kell megtalálni egy hasonló utat.

Vagy hagyni a pbe és olyan al foglalkozni amit az ember szeret a valóságban is tenni, S azt megnézni, hogy abbol hogyan tud pénzt is keresni.

Pl az alkotás szeretetére ott az asztalos, a fafaragó, a kerámikus, a nemezelés, a festés és sok más. Ha inkább csapat játékos az ember fia akkor vagy ezeket csinálja csapatban a haverokkal, vagy olyan munkába szegődik.

De ajánlom a DISZKet, az MBTIt, az OCEANt vagy SOLAMot meg a teljes horoszkópot úgy ahogy van minden eredményt vess össze ha valami nem okés és nem illik a képbe akkor sajnos még nagyon bele kell vágni az onfejlesztesbe/önismeretbe. Ha az kezd kirajzolódni akkor jön az a meló is amit szeretsz.

2023. szept. 4. 09:56
 18/18 A kérdező kommentje:

17.

Köszönöm a kedvességedet!

MBTI az világos mint a ☀️!

Tisztában vagyok azért magammal!

Itt nem is magamról van szó, inkább a világban elfoglalt helyemről, a hivatásomról!

Alkotásban nagy rajzos voltam, most már csak számítógépen grafikuskodok magamnak.

Zene is nagyjából megy. Egyikben sem tudok kiteljesedni.

A humor az magas szinten van, abban azért tudnék csúcsokat döngetni, de nem érzem szükségét, maximum a szűk családi/baráti körökben.

Az előadói készség viszont valahogy mindig visszajön!

Mindegy, csak ELŐADNI valamit a nagyközönségnek! 👈

Már gyerekkorom óta kísért hogy megkérnek, adjak elő valamit!

Mindegy hogy bohóckodás, szavalás vagy zene, valamit adjak elő!

Showman alkat vagyok! Ha elememben vagyok, sziporkázok! 🪄✨

Sajnos Főnök típus is vagyok, nehezen tűrök meg magam felett tekintélyt!

Nem szeretem ha beleszólnak a dolgaimba, csak azt tűröm el, ha finoman terelgetnek!

Szociális érzékenységem is nagy, eléggé megvisel ami a világban történik.

Úgyis mondhatnám, hogy "nagyban" gondolkodok!

Az emberek is elég hamar megtalálnak, hamar a középpontba kerülök.

2023. szept. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!