Magas rezgésű tagok, mit tudtok, mit éreztek ezzel kapcsolatban?
19: csak akkora fejlődésbeli különbségek keletkeztek, hogy nem maradhatnak egy bolygón. Az iskolában sem rgy osztalyban van minden gyerek. Csak itt nem a kor szamít, hanem az érettség, tudatosság, fejlődőképesség. Az a nagy sebességű krízis sorozat, ami az utóbbi 7 évben történt a záró vizsga volt. Az utolsó lehetőség a hatareseteknek.
Az Új Föld már úton van.
Nos. Nekem már sok hónapja csurran cseppen dolgok. Lényeg a lényeg, hogy az utolsó napforduló óta nagyon megindultak a dolgok. Már kb 1 éve látom azt, hogy el-el vannak víve azok, akiknek nincs dolguk a váltással, sőt személyesen is ismerek valakit, aki meghalt és már inkarnálódott és meg is fog születni, csak hát babaként más lesz. Akik nem képesek? Nos hát ők a cél, hisz nehéz átvenni a bolygó irányítását ha a hangos ostobák tömegei húznak vissza. Nem értesültem effélékről, bár valszeg mert nincs dolgom vele, de ránézek.
Hm. Hát én nem mondanám hogy most kezdődött, vagy fog, bár valóban a fellendülése ennek gyorsul.., már amennyire érzem, de ah látom még fél év múlva sem lesz általános tudás, hogy "jéé, milyen sok olyan ember hullik el folyamatosan, akik be vannak betonozva a mindenkori elméjük illúzióiba".
Ha szeretnéd, kutathatok benne ha van konkrét kérdésed. Amúgy emberi szemmel talán mondható, hogy most elkezdődik, mert most a folyamat szerves részévé kezd válni az, hogy nem csak nem anyagi területeken húznak afelé és veszik ki a lehetőséget a kezünkből, hogy ne nézzünk szembe magunkkal, hanem fizikailag is el kezd felkészülni a bolygó.., nos ránk, meg ugye magára a váltásra, hogy készen álljatok ránk, kik itt maradtok azon időre.
Amit írtál az főleg azért lesz, mert nehéz minden irányból afelé menni, hogy a szépséget válasszam, amikor a föld afelé húz, ha közbe lidércek meg minden fos suttogja afülembe, hogy egyek csokit vagy ilyesmi, nem tudom, nem ismerlek titeket, de én, mint nagyobb testvéretek azt mondom, amit kérdező, írtál az nagyjából helyes. Harmadik dimenziós szempontból meg főleg.
22: Köszönöm, megvan a saját forrásom.
Mindenki a maga fejlődéséért felelős.
"Magas rezgésű tagok" beszarsz.
Beszéljünk inkább arról, hogy ki, mit szed?
Én multivitamint.
Én frontint.
De most már nem íratok ki újat, mert mindjárt letakarítanak a bolygóról.
Azért szerintem értékelhetnéd, hogy a fekete esküvők, szerelmi mágiák, a titok, csillagjegy elemzés és reinkarnálódások mellett ráérnek magasan rezegni is.
Én az ablakot pucoltam és már kidőltem ebben a melegben. Tuti nem bírnék mellette még mondjuk felemelkedni is.
Mit jelent, hogy valaki magas rezgésű?
Mi rezeg?
Mitől lesz magas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!