Magas rezgésű tagok, mit tudtok, mit éreztek ezzel kapcsolatban?
xD Nem sietik el.
Nem félsz, hogy ennyi idő alatt te is bármikor meghalhatsz és pont akkor jön az eltávolító brigád, amikor éppen nem vagy inkarnálva?
Mi lesz, ha egy hónap múlva rád fog esni egy meteor vagy elüt a busz?
Ha az emberiség kollektív tudatszintjének az emelése a cél, akkor elképzelhető a dolog.
Ha egy spirituális témában szkeptikus, ámde magas intellektusú egyén hatékonyan tud érvelni a nyilvános fórumokon, akkor nagyon káros hatást tud kifejteni az emberiség ilyen irányú fejlődésének a szempontjából.
Itt is volt egy ilyen valaki anno, azután egycsapásra eltűnt, pedig addig nagyon aktívan nyilvánult meg az ezotéria rovatban. A rá vonatkozó kérdésemet gyorsan törölték, ő viszont azóta sem került elő. Valószínűsítem azt, hogy az égi hierarchia "kivette" őt az élet nevű játékból...
Szerintem a Föld egy játszótér a szabad akarat zónájában, ahol a játékosok mindenféle nehézségekkel felgyorsított fejlődésre és sokszínű megtapasztalásokra kaptak lehetőséget. Ugyanazért vagyunk ideiglenesen amnéziásak, mint amiért direkt megfeledkezünk magunkról egy film átéléséhez.
A Földi Mennyország nincs tervben, lazítani máshol lehet. Persze azért a körülmények valamelyest javíthatóak, hogy kevesebb legyen a szenvedés, de a cél a KIHÍVÁS és a FEJLŐDÉS. Könnyű játékot unalmas játszani.
Másrészt a szenvedést, amit a személyiségünk átél, a lelkünk sokkal kisebb jelentőségűnek tekinti.
Szerintem a fejlődésben elakadt lelkeket nem eltávolítják, hanem segítenek nekik kibilleni a kátyúból. Az is segít nekik, ha mi példát mutatunk. El tudom képzelni, hogy esetleg most nagyobb erőkkel vonulnak fel a segítők. De aki nem akar mozdulni, annak nem lehet segíteni.
A Teremtés időtlen teljességébe bőven belefér ennyi vagy akár több fejlődésében látszólag elakadt lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!