Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Magas rezgésű tagok, mit...

Magas rezgésű tagok, mit tudtok, mit éreztek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A héten elkezdődik a fejlődni képtelen, alacsony szinten regadt lelkek eltávolítása a Földről? Több egymástól függetlenül forrás (Sadiq Afghan, Mhoni Vidente, Chico Xavier, stb.) kinyilatkoztatásaiból arra lehet következtetni, hogy ez 1 héten belül tömegesen veszi kezdetét. Először a sötét diszkarnált (nem testben tartózkodó) lelkekkel kezdve (± 8 milliárd). De ennek az inkarnáltak világában is lesznek azonnali hatásai.

2023. júl. 10. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
43%

xD Nem sietik el.

Nem félsz, hogy ennyi idő alatt te is bármikor meghalhatsz és pont akkor jön az eltávolító brigád, amikor éppen nem vagy inkarnálva?

Mi lesz, ha egy hónap múlva rád fog esni egy meteor vagy elüt a busz?

2023. júl. 10. 11:38
 12/80 A kérdező kommentje:
Én maradok itt holtan is, nem vagyok annyira alacsony rezgésű.
2023. júl. 10. 11:57
 13/80 A kérdező kommentje:
22 millárd lélek van a Földön.
2023. júl. 10. 11:58
 14/80 anonim ***** válasza:
41%
Akkor én is megyek hamarosan
2023. júl. 10. 12:01
 15/80 anonim ***** válasza:
83%
Lehet tudni hova deportálják a többi lelket?
2023. júl. 10. 12:02
 16/80 anonim ***** válasza:
64%
Ez lehet, hogy igaz, néhol lehet ilyenről olvasni. Én mindenesetre remélem, hogy így van, és lassan jobbra fordulnak majd a dolgok.
2023. júl. 10. 12:26
 17/80 anonim ***** válasza:
70%
Az előző vagyok, azt nem tudom, hogy nekem milyen a rezgésem.
2023. júl. 10. 12:28
 18/80 anonim ***** válasza:
19%

Ha az emberiség kollektív tudatszintjének az emelése a cél, akkor elképzelhető a dolog.

Ha egy spirituális témában szkeptikus, ámde magas intellektusú egyén hatékonyan tud érvelni a nyilvános fórumokon, akkor nagyon káros hatást tud kifejteni az emberiség ilyen irányú fejlődésének a szempontjából.

Itt is volt egy ilyen valaki anno, azután egycsapásra eltűnt, pedig addig nagyon aktívan nyilvánult meg az ezotéria rovatban. A rá vonatkozó kérdésemet gyorsan törölték, ő viszont azóta sem került elő. Valószínűsítem azt, hogy az égi hierarchia "kivette" őt az élet nevű játékból...

2023. júl. 10. 12:43
 19/80 anonim válasza:
65%

Szerintem a Föld egy játszótér a szabad akarat zónájában, ahol a játékosok mindenféle nehézségekkel felgyorsított fejlődésre és sokszínű megtapasztalásokra kaptak lehetőséget. Ugyanazért vagyunk ideiglenesen amnéziásak, mint amiért direkt megfeledkezünk magunkról egy film átéléséhez.

A Földi Mennyország nincs tervben, lazítani máshol lehet. Persze azért a körülmények valamelyest javíthatóak, hogy kevesebb legyen a szenvedés, de a cél a KIHÍVÁS és a FEJLŐDÉS. Könnyű játékot unalmas játszani.

Másrészt a szenvedést, amit a személyiségünk átél, a lelkünk sokkal kisebb jelentőségűnek tekinti.

Szerintem a fejlődésben elakadt lelkeket nem eltávolítják, hanem segítenek nekik kibilleni a kátyúból. Az is segít nekik, ha mi példát mutatunk. El tudom képzelni, hogy esetleg most nagyobb erőkkel vonulnak fel a segítők. De aki nem akar mozdulni, annak nem lehet segíteni.

A Teremtés időtlen teljességébe bőven belefér ennyi vagy akár több fejlődésében látszólag elakadt lény.

2023. júl. 10. 12:46
 20/80 A kérdező kommentje:
Másik bolygó(k)ra deportálják, ami(k) olyan állapotban van(nak), mint a Föld volt az emberiség kezdetén. Chico Xavier szerint Qurum vagy Kurum a neve. Nincs jelentősége igazándiból. Azoknak alacsony a rezgése, akik olyanokat csinálnak ill. lelkiismeret nélkül végrehajtják amiért pénzt, előnyt kapnak. Materialisták, akik hosszú életeken át fejlődés nélkül, megbánás nélkül csinálják az erkölcstelenségeket, bűnös tetteket.
2023. júl. 10. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!