Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Minden ember, akivel kapcsolat...

Minden ember, akivel kapcsolatba kerülök a mostani életemben, találkoztam már valamelyik előző életemben?

Figyelt kérdés

Lehet bonyolultan írtam ki a kérdést, de nem tudtam másképp megfogalmazni.

Szóval az anyukámmal, apukámmal, párommal, exemmel, szomszédommal, főnöknőmmel, régi legjobb barátnőmmel, random emberekkel az utcán akikkel valamilyen interakcióba kerültem, boltosokkal akiket gyakran látok és mindig ugyanazok, a rendőrrel aki nemrég megállított- velük kapcsolatban kellett álljak valamelyik előző életemben ahhoz hogy a mostaniban fizikailag találkozni tudjak velük? Nyilván a kapcsolat szorossága is hasonló lehetett, gondolom. Hogy van ez?

2023. ápr. 2. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Mindenkivel, aki megjelent a mostaniban, találkoztál már valamelyik előző életedben
A nagy részükkel igen, de kis részük lehet új
Nem
16 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Honnan vetted ezt?
2023. ápr. 2. 11:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Szoktam ilyesmiken gondolkozni.
2023. ápr. 2. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Na jó, de miért kellene találkozni korábban azzal, akivel most?
2023. ápr. 2. 11:08
 4/16 Grimfox ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten az összes ma élő, vagy épp nem élő emberrel karmikus kapcsolatban állsz, ami azt jelenti, hogy korábban már volt valamilyen kapcsolatod velük. Ami azt illeti, ez minden földi élőlényre igaz. A kötelékek "szorossága" persze nagyon eltérő.
2023. ápr. 2. 11:55
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Én is szoktam ilyen filozofikus kérdésekkel gyötörni magam.

Szerintem egyébként izgalmasabb lenne ha nem így lenne és bárki megszülethetne egy másik földrészen.

Szeritem az kizárt hogy mindenkivel találkoztál már, mondjuk a pénztárosokkal valószínű nem, de pl a szüleid, rokonaid már nyilván más tészta.

Ez is érdekes hogy hogy tudja kiszámolni úgy a karma hogyha mondjuk valakinek világutazó a szülője és egy random afrikai országban találja meg a másik szülődet, hogy ott milyen előző élet beli kapcsolatok kellettek…. Az atomfizika egyszerűbb

2023. ápr. 2. 13:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
azt mondjak, a lelkek megbeszelik, mikor szuletnek ujja es akkor talalkoznak, akar mas relaciokban, vagy nem. aki a most a fiad pl., az volt az apad, vagy forditva, de az is lehet, hogy a ferjed mar valamelyik eletedben is a ferjed volt, de az is elofordulhat, hogy mas nemukent szuletsz ujja. vagy fonok-beosztott, tanar-diak viszonyban. ha van megoldatlan dolog, akkor annak megint neki kell futni, mindig ugyanazokat a koroket ujra meg ujra, amig csak sikeresen le nem lesz zarva. akkor el lehet engedi, mar nincs dolgotok egymassal. a karma a kiegyenlitodes torvenye
2023. ápr. 2. 14:29
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Ezt honnan vettétek?
2023. ápr. 2. 15:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki valamiért első blikre nagyon ismerős, de nem tudod hova tenni, vagy nagyon hirtelen ellenszenves vagy nagyon vonzó, szimpatikus elsőre, azzal igen. A többi nem biztos.
2023. ápr. 2. 16:33
 9/16 anonim ***** válasza:
5%
huha
2023. ápr. 2. 16:43
 10/16 A kérdező kommentje:
8 Duna plazaban egy idegen lany volt elso blikkre nagyon ismeros es ok nelkul nagyon ellenseges volt velem , en meg megkergettem. De nagyon ismeros volt! Azota nem lattam es azelott sem.
2023. ápr. 2. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!