Minden ember, akivel kapcsolatba kerülök a mostani életemben, találkoztam már valamelyik előző életemben?
Lehet bonyolultan írtam ki a kérdést, de nem tudtam másképp megfogalmazni.
Szóval az anyukámmal, apukámmal, párommal, exemmel, szomszédommal, főnöknőmmel, régi legjobb barátnőmmel, random emberekkel az utcán akikkel valamilyen interakcióba kerültem, boltosokkal akiket gyakran látok és mindig ugyanazok, a rendőrrel aki nemrég megállított- velük kapcsolatban kellett álljak valamelyik előző életemben ahhoz hogy a mostaniban fizikailag találkozni tudjak velük? Nyilván a kapcsolat szorossága is hasonló lehetett, gondolom. Hogy van ez?
Én is szoktam ilyen filozofikus kérdésekkel gyötörni magam.
Szerintem egyébként izgalmasabb lenne ha nem így lenne és bárki megszülethetne egy másik földrészen.
Szeritem az kizárt hogy mindenkivel találkoztál már, mondjuk a pénztárosokkal valószínű nem, de pl a szüleid, rokonaid már nyilván más tészta.
Ez is érdekes hogy hogy tudja kiszámolni úgy a karma hogyha mondjuk valakinek világutazó a szülője és egy random afrikai országban találja meg a másik szülődet, hogy ott milyen előző élet beli kapcsolatok kellettek…. Az atomfizika egyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!