Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Minden ember, akivel kapcsolat...

Minden ember, akivel kapcsolatba kerülök a mostani életemben, találkoztam már valamelyik előző életemben?

Figyelt kérdés

Lehet bonyolultan írtam ki a kérdést, de nem tudtam másképp megfogalmazni.

Szóval az anyukámmal, apukámmal, párommal, exemmel, szomszédommal, főnöknőmmel, régi legjobb barátnőmmel, random emberekkel az utcán akikkel valamilyen interakcióba kerültem, boltosokkal akiket gyakran látok és mindig ugyanazok, a rendőrrel aki nemrég megállított- velük kapcsolatban kellett álljak valamelyik előző életemben ahhoz hogy a mostaniban fizikailag találkozni tudjak velük? Nyilván a kapcsolat szorossága is hasonló lehetett, gondolom. Hogy van ez?

2023. ápr. 2. 11:00
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. ápr. 3. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
10 Igen vannak amikor utadba sodor ilyeneket az élet ezeknek oka van, hogy találkoznotok kellett
2023. ápr. 3. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Honnan veszed?
2023. ápr. 3. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki azt kérdi, honnan veszi, könyvekből:

[link]

Igen, a legtöbb emberrel aki most az életedben van, már találkoztál az előzőkben. Vannak újak is és vannak régiek. Van amelyikkel nem találkozol minden életben. Pld ha úgy érzed, nem találod a lelkitársadat a mostaniban, lehet hogy túlságosan ráfüggtetek egymásra a korábbiakban, és közös megegyezés volt, hogy nem inkarnálódtók egyszerre megint, hogy más feladatokra is oda tudjatok figyelni.

Van egy elsődleges csoport, akikkel egy fejlődési szinten vagytok. Ők általában a közeli barátaid, párod, ritkábban a testvéreid. 3-15 lélek is lehet ebben a csoportban. És vannak másodlagos csoportok, akik közt vannak a szüleid, nagyszüleid, rokonaid, munkatársak, osztálytársak stb. Kb így kell elképzelni:

[link]

A szerepek változnak minden inkarnációval. Ha van egy testvéred, akivel nem jössz ki jól, lehet, hogy az előző életedben ellenségek voltatok. Az elsődleges lelkitársad lehet férfi vagy nő, párod, barátod, testvéred stb. A szerepek mindig cserélődnek. A párkapcsolataid, amik nem működtek, azoknak karmikus céljaik voltak, mindegyiknek az a célja, hogy valamit tanulj belőlük: türelmet, szeretetet, elfogadást stb. Ha nem sikerült békével elválni, akkor valszeg újra találkoztok majd, de lehet más szerepekben.

2023. ápr. 5. 16:02
 15/16 anonim válasza:

45 éves vagyok. Három emberrel kapcsolatban éreztem eddig, hogy karmikus dologról van szó. Az egyik a lanyom(van még két fiam is, nem egyke gyerek), egy exem aki már 10 éve nem az életem része, és egy nő aki már meghalt, ő az egyik gondozottam (idősgondozó vagyok) lánya volt.

Erről a három emberről érzem biztosan, hogy karmikus kapcsolat.

2023. ápr. 7. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet érezni földi halandóként
2023. ápr. 7. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!