Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet, hogy van egy...

Hogy lehet, hogy van egy csomó bolygóm föld jegyben (főleg a bakban), és mégis utálok minden föld elemmel kapcsolatos dolgot?

Figyelt kérdés

A pénzt, a pénzszerzést, hogy szükségünk van erre, hogy életben tartsuk magunkat. A testiséget is. Evészavarom is volt tinikoromban, mert nem szerettem a testérzetemet, kenyelmetlen volt a testem.

Így a kaja is ilyen. Ennem kell, de azért, higy életben maradjak, és egy csomószor el is felejtem, mert engem ezek nem érdekelnek.

Mindig csak gondolkodok, filozofikus alkat vagyok, körbe körbe megyek fejben, de nem érdekel az se hogy nem jutok sehova, mert jobban érdekel.

A marsom a szűzben van, Jupiter, Neptunusz a bakban.

A Ceres aszteroida is a bakban (ez lehet mellékes, de egyszer felfigyeltem rá)

A bikában nincs bolygóm.

2-es ház üres, a 6os is, a 10es hazban a Plútó, meg a Merkúr.

Hogy tudnam megszeretni a földies jelleget, a föld elemet?

2023. febr. 26. 22:28
 1/5 A kérdező kommentje:
*jobban érdekel, mint az anyagiság.
2023. febr. 26. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelnek az anyagi dolgok, akkor minimálisan kell kielégíteni, amúgy szellemi irányba törekedni. A lelked valószínűleg meghaladta ezt az állapotot, nem itt lel elsősorban békére. Nézd meg a Plútóhoz és a Merkúrhoz mi tartozik, mert a 10-es ház a hivatás háza. Lélekbúvárkodás, filozofálás, ismeretgyűjtés szerintem nagyon fog menni, de a személyiséged újraépítése is. Sokszor megélheted ezt a hamvaidból újjászületsz állapotot, de ezt fel is tudod használni, akár mások megsegítésére is. A Jupitered azt mutatja, hogy erősen spirituális vagy, teljesen lemálhatnak rólad az anyagi dolgok, egy nagyon komoly átlényegülést ígér, feltéve ha a szellemi utakat folytatod.
2023. febr. 27. 02:12
 3/5 A kérdező kommentje:

A Plútó a nyilasban van, tehát pont a Jupiter uralja, a Jupiter meg a 12-es házban.

A problémám csak az, hogy pont ahogy írtad, ez a hamvaiból újjászületés már megtörtént nem 1-szer nem 2-szer. Minimum 6-szor, pedig csak 26 éves vagyok. Nem hiszem hogy van erőm még többhöz, már teljesen kiégtem, plusz elegem van magából a karrier, hivatás témakörből is, mert az is csak a megélhetéshez kell.

Plusz ag elhamvadás ujjászületés meg azelőtt megtörténik, hogy bármit be tudnék fejez i, magyarul semmit nem tudok felépíteni se.

Gondoltam rá, hogy elmegyek valami szerzetesnek, de az se megy, mert a vízöntő aszcendenssel nem tűröm el a szabályokat. Plusz, nincs olyan vallás, amiben megbízok.

2023. febr. 27. 07:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Na erre varrjál gombot 😅
2023. febr. 27. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Rakjál fel képletet.
2023. febr. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!