Mi ezzel a baj interneten? Már egy csomó kapcsolatom megszakadt emiatt és belémkötöttek miatta
Ha megismerek valakit interneten, azzal kedvem van írogatni, szóval ráírok chaten kb. 2-3 naponta és írogatunk olyan 1-2 órát, változó hogy mennyit.
És így egy idő után a legtöbb kapcsolatom meg is szakadt és lecsesztek, sokallják az írogatást.
De 2-3 naponta mi a baj ezzel? Hogyan képzelik mások el az internetes írogatást, milyen gyakorisággal?
Valószínűleg nem vagy számukra elég "érdekes" és nem érdeklődnek feléd. Azt vettem észre, aki érdeklődik, az naponta ír úgyis, meg hamar eljut a dolog a személyes találkozásig.
A 2-3 naponta pár óra olyan tipikus semmilyen "kapcsolat", ezért sincs értelme az internetes írogatásnak.
Mindezek felett pl én sem szeretek órákat pazarolni arra hogy feleslegesen "csevegek".
Ennek sok összetevője lehet.
Lehet, hogy még friss a kapcsolat, nem alakult ki teljesen, a másik lehet, hogy nem is érez úgy irántad (mármint barátságtéren is, lehet, te jobban barátságnak látod a dolgot), és úgy érzi, ráakaszkodsz. Vagy már nem kell még egy barát az életébe.
Az is lehet, hogy unja a dumád, de nem akarja megmondani. Vagy felesleges dolgokról írsz. Vagy nem szeretnek neten írogatni. Vagy esetleg fontosabb dolguk van, megzavartad őket, csak nem tudja, hogy kommunikálja feléd.
Pl. nekem is voltak olyan ismerőseim, akik jóban hozzájárultak ahhoz, hogy kikapcsoltam a facebook chatet meg töröltem az MSN-t. Kb. ilyenek történtek:
-ember, akivel kb. 2x beszéltem életemben, rámír, hogy unatkozom, mesélj vmit, vagy olyan banális dolgokat kérdez, mint hogy mit ebédelten meg mikor takarítottam a szobát
-a saját bajáról ír órákig, és marha unalmas
-kiírtam, hogy csak annak vagyok fenn, akivel megbeszéltem, erre IQ Kisasszony ír, hogy ugye ő kivétel, és ír tök jelentéktelen dolgokról, miközben én kb. azért voltam fenn, mert érettségi tételeket cseréltünk volna egy osztálytársammal, és tanulnom kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!