Ha valakiről egy csomó szégyenítő pletykát hallotok, akkor mit gondoltok az illetőről?
Azt gondolom, amit az első válasz adó, beszélni a másikról pedig csak úgy érdemes, (ha pozitív gondolkodást vesszük alapul) hogy megnézzük milyen eredményei voltak. Ezt mérlegeljük a legjobb elv szerint, mi megmutatja, hogy igazából milyen személyiség az illető.
Magam részéről nem adok a pletykákra. Személyesen ítélem meg az embereket.
Pletykálni meg a nők szoktak.
Én se adok a pletykákra, előbb megismerem az illetőt.
Egyébként általában arról szoktak legtöbbet pletykálni, akire irigykednek, vagy feltűnő jelenség.
Aki visszahúzódó, "lúzer", azt áltlaában levegőnek nézik.
Ismerd meg, úgy gondolj róla valamit.
A férfiak is pletykásak melóban.
Én sem adok a pletykákra, ha ilyet hallok, nem adom tovább, max.a férjemnek mondom el, de ő se adja tovább. Nemcsak azokról pletykálnak akik negatív dolgokat tettek, hanem azokról is, akikre irigyek.
Velem is előfordult már, hogy visszahallottam dolgokat, amit nem is csináltam, olyanok mondogatták, akik irigyek voltak rám, mert teljesen normális, becsületes, szerető családi légkörben, rendezetten élünk, ők meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!