Az elhunyt halála után ezt is megtudja?
A férjemet valaki feljelentette, a rendőrség jelentkezett nálam, mint legközelebbi hozzátartozójánál, hogy erről tájékoztasson, továbbá azt is elmondta a rendőr, hogy eljárás indul a férjem ellen.
Értelemszerűen hiába kérdeztem a rendőrt, ki volt a feljelentő, nem árulta el és ügyvédnek sem adják ki a nevét.
Nem telt el sok idő, a férjem meghalt.
Úgy tudom, halála után az elhunyt mindent megtud, ki hogy viszonyult hozzá, a temetését is látja.
Kérdésem az, hogy halála után ő már tudja, hogy ki jelentette őt fel?
20.
Ne viccelj, én tényleg egy kalap alá veszem.
Mert egy kalap alá valók.
Ahogy itt is megírtam a 4. válaszban, hadd ne ismételjem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__123..
Hidd el, rendelkezem annyi intelligenciával, több évtizednyi fórumozás után, hogy még névtelen beírások között is tudjak szűrni, különböző ismertetőjelek alapján.
De ha nem akarok, mert nem fontos, akkor minek?
Na látod, rosszindulatú fantazmagóriáid vetíted rám, most aztán méltatlanná váltál az örök Isteni szeretet kiérdemlésére.
Neked végtelen jósággal és szeretettel kellene viselkedni mindenki iránt.
Most aztán örökké keringhetsz itt a reinkarnációk gyűrűjében, míg meg nem tanulod, hogy a gonoszt kiűzzed a lelkedből!
#21 kedves barátom, honnan veszed azt az optimizmust, hogy valaki vagy bárki is majd elolvassa az ezer éves kommentjeidet, amiket belinkelsz ide, főleg annak tudatában, hogy mekkora troll vagy.
“Hidd el, rendelkezem annyi intelligenciával…”
Pont, hogy nem ezt bizonyítottad, így megbocsáss, de mindez elég vicces.
Mi a rosszindulatú fantazmagória? Én tényeket állapítottam meg, hogy nem vagy képes kommentek közt szelektálni sem, ráadásul minden negatívot támadásnak veszel. Pedig igen csak voltak helyesírási eltérések is a kommentek között.
Erre reflektáltam, hogy azt se tudod, milyen rendezvényen vagy, de majd te megmondod a tuti.
Pici önismereted azért lehetne.
Vagy kevesebb arcod, mert ez nem a hitemről szól, hanem arról, hogy valaki kibicel egy olyan dologban, amihez nem ért józan paraszti ész szintjén sem.
"Én tényeket állapítottam meg, hogy nem vagy képes kommentek közt szelektálni sem"
Neked tényleg hiába beszél az ember?
Már nem először tapasztalom, hogy van itt legalább egy ilyen troll, aki nem csak kényszeresen kötekszik velem, szavaim kiforgatja, de mintha nem is fogná fel, amiket válaszolok a képzeteire.
Nem tudom, honnan van benned ez a temérdek rosszindulat, de szerintem nagyon rossz úton jársz. Neked végtelen jóságot, isteni szeretetet kellene tanúsítanod, mindenki iránt.
Ezekkel a kis gonoszságaiddal most azt kockáztatod, hogy kénytelen leszel újraszületni, megint, megint, ebbe az unalmas világba. Így nem fogod tudni megtörni az ördögi reinkarnációs kört.
Nehogy azt hidd, hogy az Isteneid nem látják az Internetet és a Gyakori Kérdéseket! Nem irigyellek...
25.
Csak megköszönni tudom, az engem igazoló beírást: negatív fantazmagóriák.
Nickem csupán onnan származik, hogy sok év alatt többször nekifutottam itt az Elektronika szekcióban több évtizednyi tudás és tapasztalataim megosztásának.
Próbálkoztam névtelenül, hiszen egyáltalán nem érdekelt a névhez kötés, nekem ez csak időtöltés, amit a vállalkozásom lehetővé tesz, hogy ráérek.
De akkor jött az, hogy totál laikusok, értetlenkedők kötöttek bele a szavaimba, próbáltak hülyének nézni. Szaktudásnak a tiszteletet meg nem adni.
Hiába magyaráztam, hogy ne vitatkozzon velem, nekem a téma a kisujjamban van. Akkor azzal vág vissza az észlény, hogy dicsekszem, holott én csak próbáltam helyretenni, hogy ne magyarázzon nekem egy laikus.
(Még olyan is volt, laikusnak neveztem és azt hitte, a szülőjét szidalmazom, teljesen feldühödött ezen, csak néztem...).
Utána jött az, hogy a tiszteletet meg nem adó, engem laikusnak néző trolloknak ezzel a nickkel próbáltam gúnyosan visszavágni.
Eszembe nem jutott volna egyébként, hogy "urazzam" magam, ezt csak mások provokálták ki.
Természetesen, sokan meg is köszönik a szakmai és egyéb segítségeket, nem ez a gond, csak mindig van egy gonosz kisebbség, akik értetlenkednek, szemtelenkednek, főleg ezen a GyK oldalon sok a negatív ember.
Tehát mindezt azért írom, mert megint egy rosszindulatú kitalációt ad elő valaki, miközben fogalma sincs a valós háttérről.
De ha velem ezt csinálja, akkor más téren is ennyit tudhat nagyjából. Fantáziálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!