Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az elhunyt halála után ezt is...

Az elhunyt halála után ezt is megtudja?

Figyelt kérdés

A férjemet valaki feljelentette, a rendőrség jelentkezett nálam, mint legközelebbi hozzátartozójánál, hogy erről tájékoztasson, továbbá azt is elmondta a rendőr, hogy eljárás indul a férjem ellen.

Értelemszerűen hiába kérdeztem a rendőrt, ki volt a feljelentő, nem árulta el és ügyvédnek sem adják ki a nevét.

Nem telt el sok idő, a férjem meghalt.

Úgy tudom, halála után az elhunyt mindent megtud, ki hogy viszonyult hozzá, a temetését is látja.

Kérdésem az, hogy halála után ő már tudja, hogy ki jelentette őt fel?

2023. jún. 20. 12:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

#10 Azt, hogy te mit gondolsz, őszintén nem tud érdekelni, mert látva írásod az ok-okozat összefüggéseket sem látod meg.

De ne állítsd be az eszmélet vesztésedet, ami pár percig tartott, másoknak teljes meggyőződéssel, hogy az van, és pont a halál után, mikor még te is éltél közben.

Ergo, az agyad offolt, és nem a túlvilágon voltál. Tehát nem tudsz semmit a túlvilágról. Ez egy nulla barátom, és te a nullából is rosszul vonod le a következtetést.

Semmi, még emlék se.

Ez van, szerinted.

Szerintem meg más, mert a halál beálltakor távozik a lélek is.

Ennyi a sztori és nem több.

Erről könyvek és videók is születtek, a te ájulásod pedig megesik sajnos másoknál is, de ők nem jönnek ide, hogy figyu, itt semmi nem lesz, ha feldobod a bakancsot, mert én nagyon elájultam akkor. Hallod, nagyon! És vót valami? Nem! Hát akkor ez lesz mindig.

2023. jún. 22. 01:13
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Én is álmodtam azt, hogy nincs semmi. Még emlékezni se emlékeztem rá, annyira semmi volt. Aztán felkeltem.. és csak volt valami. Mentem dolgozni.

Ennyi az érvelésed. Nulla…

2023. jún. 22. 01:17
 13/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
36%

11. Próbáld értelmezni, így kezdtem:

"Tudod te, milyen lehet meghalni?"

Lehet.

Lehet.

Lehet.

Lehet.

Lehet.

???

A te világodban ez így jön le:

"De ne állítsd be bla bla bla másoknak teljes meggyőződéssel, hogy az van, és pont bla bla hazudok hazudok képzelődök, gonosz rosszindulatú vagyok."

2023. jún. 22. 11:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
7 -es Én biztos nem akarok gunyolódni vagy kötekedni! Ha ennyire ellene vagy az Ezotériának akkor muért irsz ide, Te akarsz kötekedni velünk Ezoteria hivőkkel!
2023. jún. 22. 13:30
 15/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
36%

14. Módszeresen kötekededsz velem, nem bírod elviselni a véleményem, ami az emberiség többségi véleménye is.

Főleg, amikor másik témában elkezdtem pedzegetni, hogy mennyire lehet normális gondolkodás, amikor valaki fantáziavilágban él, a fizikai valóság helyett.

Módfelett felkaptad talán a vizet, magadra vehetted, holott nem is konkrétan fogalmaztam (személyeskedve), csak általában.

Cserébe viszont jöttek a személyem elleni sértegetések.

Ezzel szemben rám / rólam hiába írtok kitalációkat, nem lehet komolyan venni, mert mintha valami zavaros-fantáziás emberek irkálnák, de ilyenkor épp önmagam látom igazolva: ezeknél tényleg valami baj lehet.

2023. jún. 22. 13:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Csak annyi a hozzàszolàsom,15-ös, hogy minden embernnek van sajàt felfogàsa, aki „anyagi“ felfogàsù mit Te is az mit keres itt az Ezoterik oldalon!?
2023. jún. 24. 07:52
 17/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:

16:

Tiltott lenne a Gyakori Kérdéseken, hogy véletlenül ránézek a főoldalra, meglátok egy linket a reinkarnációról, akkor nekem nem szabad arra rákattintani és leírni a véleményem?

Na látod.

Te ezt a kérdésed képes voltál így leírni, számomra már az is agyrém. Gondolkodó ember ilyet leírhat?

Fórum (szerű) felületek mindig is azért voltak, hogy az emberek leírhassák a véleményüket. Őszintén, névtelenül.

De ahogy láttam, mások is vannak az Ezotéria szekcióban, akik szkeptikusak. Miért pont velem van bajotok?

Fájó dolgokra világítok rá, vagy mi van?

Valaki feltesz egy kérdést, arra csak olyan választ szabad írni, amivel a szektások sötétségben tudják tartani?

Nem.

A Gyakori Kérdéseken többféle válasz alapján döntheti el a kérdező, hogy kinek hisz.

Ez érvényes az egész oldal működésére.

Elvileg egymás válaszába nem is szabadna belekötni (ha elolvasnád a szabályzatot), ezt persze nem mindig egyszerű betartani.

2023. jún. 24. 09:12
 18/26 anonim ***** válasza:
16-os én csak azt kivánom neked, hogy legyen egyszer egy olyan megtapasztolásod ami rá fog döbbenteni, hogy Te éltél eddig sötétségben !
2023. jún. 25. 07:54
 19/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

18.

Remélem, hogy még megtalálom az útvonalat a pszichiátriára, ha olyan bajom lenne.

Itt a 8. válaszban is leírtam, hogyan megy ez:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-kar..

2023. jún. 25. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:

#19 11-es válaszoló vagyok, és amint látom 2-3 különböző ember is reagált rád, akiket velem egy kalap alá vettél, és úgy reagáltál, mintha én írtam volna őket.

Erre írtam barátom, hogy az alapvető fizikai valóság ok-okozat összefüggéseit sem látod át.

Hogy várhatnánk el egy ennyire egyszerű embertől, hogy a halál utáni állapotot ne az alvási semmivel azonosítsa?

Hiszen ő csak ezt tapasztalta, ergo csak ez van elven él.

Igen, sokan vannak ezzel így, hogy hiszem, ha látom/tapasztalom. De ők sem az eszükről híresek, hidd el nekem.

2023. jún. 29. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!