Lehet, hogy az elhunyt macskám küldte "ajándékba" a jelenlegi macskámat?
Itt az előző kérdésem még a múltkori macskám halála után közvetlen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Szóval azon a héten amikor meghalt a macskám, (1 éves volt, tehát kb pont azon a héten távozott, mint amikor megszületett előtte 1 évvel) megszületett a jelenlegi kis macskám,(visszaszámoltam a heteket), ugyan olyan kis fekete, mint amilyen Ő volt. Menhelyről hoztam ki, akkor vitték be a menhelyre, amikor pont ott voltam, és a névnapom volt. Előzőleg lett volna rá jelentkező aki nem ment el érte mégsem, én pedig elhoztam így.
És azon gondolkoztam, hogy túl sok a véletlen, mert az előző macskám azon a héten született és halt meg, mint amikor a jelenlegi macskám született, ugyanolyan fekete, ráadásul pont akkor vitték be a menhelyre, abban órában és percben amikor ott voltam, azok után, hogy valaki nem ment el érte.
Lehet, csak én magyarázom be magamnak, de olyan, mintha az elhunyt macskám küldte volna nekem Őt.
Ha neked jól esik ezt hinni, ne érdekeljen más mit mond.
Az én cicám szintén egy évig volt velünk. Egy éjjel a hasamon aludt, én felébredtem, mert pisilnem kellett. Nem akartam kimenni, mert éreztem, hogy valami baj fog történni a cicámmal. Másfél órán át szorítottam, de muszáj volt mennem. Felkeltem, kinyitottam az ajtót, ő kiszaladt és többé nem láttam. (másik épületben volt akkoriban a wcnk, azért kellett ajtót nyitnom)
Szörnyű érzés volt, 1 hónapig, mint egy élő halott, úgy jártam keltem. Kerestem mindenhol, de nem lett meg. Eltelt 2 hónap, és egy ugyanolyan mintájú (fehér-cirmos) cica jelent meg a boltnál, ahova mindig jártam. Állandóan elindult utánam, de akkor még nem akartam új cicát. Aztán ősszel azt álmodtam, hogy a régi cicám az ágy mellett vár és felakar ugrani. Annyira valóságos volt, hogy szóltam a férjemnek, hogy itt van. (ő felébredt arra, amit mondtam) Én aludtam tovább, a cicám pedig a hasamra ugrott. Borzasztó volt ebből felébredni, soha nem álmodtam ennyire valóságosat, fizikailag éreztem, hogy ott van, nyomja a hasamat. Ezután döntöttem úgy, hogy a bolti cicát hazahozom. Azóta is velünk van és nagyon vigyázok rá. Hiszem, hogy az előző boldog, amiért őt befogadtam az utcáról, ahogy azt is, hogy a túlvilágon fogok még vele találkozni. Nem érdekel, hogy más mit mond, miben hisz, vagy miben nem.
"ugyan olyan kis fekete, mint amilyen Ő volt"
"egy ugyanolyan mintájú (fehér-cirmos) cica"
Kérlek, döntsed el, milyen is volt a cicád! Furcsa lenne, ha egyszerre fekete és fehér-cirmos lett volna.
Igazad van, nagyon összekevertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!