Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem tartjátok komikusnak,...

Nem tartjátok komikusnak, hogy minden keleti tant és "New Aget" elfogadtok amiben a reinkarnáció karma szerepel, de a keresztény vallást és Jézust nem hiszitek el mondván hamisitás?

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 18:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
23%

30: divat ezo, ezo, new age, misztérium: csoportositgathatod

saját szájad íze szerint, végigjárhatod a zsákutcákat a saját tempódban, kitartás.

Az analízis nem szintézis.

2023. máj. 29. 22:29
 32/49 anonim ***** válasza:
29%

Elhiszem, hogy volt egy Jézus nevű ember, aki magyarázott a tömegeknek, hogy milyen jó lenne, ha a változatosság kedvéért szeretnénk egy kicsit jobban egymást, és nem lennénk seggfejek. Ezt persze a kereszténység nevű hatalmi erőszakszervezet teljesen kiforgatta, és az ellenkezője lett belőle: értelmetlen elnyomó szabályok, az emberek megfélemlítése és irányítása, tömeggyilkosságok, és persze hihetetlenül hatalmas vagyon felhalmozása.

A reinkarnáció baromság, nem létezik, pont úgy, ahogyan a Mennyország és a többi marhaság sem.

Viszont a buddhizmusban van néhány olyan dolog, amelyet a modern pszichológia is igazolt, úgyhogy talán az a legkevésbé idióta vallás.

2023. máj. 29. 22:32
 33/49 anonim ***** válasza:
4%

Ja, csak a modern pszichológia nagyrészt találgatás :D.

Aminek minden problémáját feloldja az eredeti hiteles karmikus keresztenység.

2023. máj. 29. 22:36
 34/49 Grimfox ***** válasza:
23%

31, nem én csoportosítom így. Ezt megteszik, megtették már nálam értelmesebb emberek. Én csak megértem miről beszélnek.

Ezen kívül nem szeretem a rongálást.

2023. máj. 29. 22:48
 35/49 anonim ***** válasza:
81%
34: Rongálás? Mi? Erre is biztos saját definíciód van. De ebbe már nem viszel bele. Köszönöm.
2023. máj. 29. 22:52
 36/49 anonim ***** válasza:
5%

De az ezotéria és asztrológia egy nagy kitalált baromság.

Viszont Jézust és úgy az egész Bibliát a keresztény vallással károsnak mondanám.

Rengeteg tan van, ami kirekesztésen és csoportosuláson alapul.

Szóval én azt preferálnám, ha mindenki abban hinne, amit bizonyítani tud.

2023. máj. 29. 23:31
 37/49 Grimfox ***** válasza:
77%
Eddig is a rongálásról írtam, bár nem használtam a "rongálás" szót konkrétan. Ha nem jött át ez az üzenet, azzal nem tudok mit kezdeni.
2023. máj. 29. 23:44
 38/49 anonim ***** válasza:
24%
36 én speciel szívesen maradnék erősen materialista és örülnék neki ha mindent meg lehetne magyarázni tudományosan, de sajnos rá kell jönni hogy a világunk ennél több és rengeteg dologra sosem lesz magyarázat…
2023. máj. 29. 23:46
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Én materialista maradok örökké.

Ehhez nem kell hit.

Viszont mire gondolsz, hogy már is létezik, mint anyag? Téged mi győzött meg?

2023. máj. 30. 00:08
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

A Buddhizmus nem tagadja Jézus prófétai mivoltát, a New Age berkein belül pedig a "felemelkedett mesterek" közé sorolják őt. Az elutasító magatartás inkább a Keresztény vallásokra jellemző, amik megkérdőjelezik a Bibliától eltérő szent iratok hitelességét és történeti folytonosságát.

Jézus eredetileg esszénus volt, ami egy korabeli, misztikus irányzatként működött. Az ő tanításait magyarázták később félre és építettek fel rá egy szakralitásától megfosztott, pokollal és démonokkal fenyegetőző vallást.

2023. máj. 30. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!