Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért kell a jelenben lenni,...

Miért kell a jelenben lenni, ha annál pocsékabb, és unalmasabb nincs?

Figyelt kérdés

Nem a múlt vagy a jövő érdekel, mert az is realitás volt vagy az lesz.

Hanem bármi ami nem realitás. Tökmindegy, csak itt ne kelljen lenni. Könyv vagy film...Ha nincs elkepzelem magamnak...Fizetek is érte, csak itt ne kelljen lenni.

Engem nem érdekel a realitas, mert tul unalmas, lassú, és nincs rá semmi behatásom, csak elfogadni lehet. Nem így a képzelettel...

Akkor ha én nem így működök, eleve el vagyok vágva, vesztésre állok? Miért kéne önszántamból kínozni magam, még amellé, amit muszáj a valósággal foglalkozni, amitől eleve lerohad az ember?

Miért az önkínzáson keresztül jön a "megszabadulás"?

2022. dec. 28. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Hát igen, mert a meditáció felhozza a mélyen ülő gondokat és nem mindenki bírja ezt. Ha bírod, akkor semmi gond.
2022. dec. 29. 23:55
 42/61 A kérdező kommentje:
Ha meg nem bírom, akkor úgy jártam? 😃
2022. dec. 29. 23:59
 43/61 anonim ***** válasza:
Ismered a mondást, aki dudás akar lenni... 🙂
2022. dec. 30. 00:01
 44/61 anonim ***** válasza:
2022. dec. 30. 00:02
 45/61 A kérdező kommentje:
De én nem akarok dudás lenni...
2022. dec. 30. 00:02
 46/61 anonim ***** válasza:

Vegyük úgy, hogy a dudás az az ember, aki rálát a saját életére.

Így se?

2022. dec. 30. 00:08
 47/61 A kérdező kommentje:

Valamelyest így is ráláttam/rálátok az életemre. Ennél jobban is lehetne, de ez a sebesség teljesen megfelel csak a külvilág nem igazodik hozzá, mert egy csiga is gyorsabb.

Pokolra meg nem nagyon kell menni, mert eljön az hozzánk, ha akarjuk ha nem.

2022. dec. 30. 00:16
 48/61 A kérdező kommentje:
Pl. Sárban gyalogolni is, lehet, meg futni is. Csak ha futni próbálsz (nagyon sikerülni nem fog) akkor ketszer annyi energiát vesztesz el.
2022. dec. 30. 00:19
 49/61 anonim ***** válasza:

Akkor ezt választottad, csak úgy nem talál meg egy ilyen helyzet, tudat alatt mégis csak érdekel a dudáskodás.

Mit jelent az, hogy a külvilág nem igazodik hozzá?

2022. dec. 30. 00:20
 50/61 anonim ***** válasza:
Inkább az erdő példát hoznám. Minél gyorsabban futsz, annál hamarább jutsz ki az erdőből. Az teljesen lényegtelen, hogy ők meddig botorkálnak ott, de azért mégsem lényegtelen, inkább csak a te szemszögedből.
2022. dec. 30. 00:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!