Ha valaki szerencsétlen semmi nem jön össze ebben az életben annak mi lehet az oka? Rossz karma?
#21 Ami a kérdést illeti, ezek szerintem is valamilyen rossz karma következményei lehetnek nálunk.
Nyilván mindenkinek a saját problémái a legnagyobbak, viszont ha írnék részletesen az életemről, akkor lehet, hogy egy kicsit másképpen látnád a saját életedet, sorsodat. Hogyha van munkád, testi egészséged és képes vagy önállóan élni, akkor talán el lehet lenni valahogyan. Tudom, hogy ez nem igazán jelent vigaszt számodra, de azért mégis leírtam.
Nekem is van pszichés betegségem, és nekem sincsenek barátaim, emberi kapcsolataim a szüleimet meg testvéremet leszámítva.
Annyi szerencsém van, hogy engem normálisan neveltek annak idején, tehát nincsen velük probléma. De sajnos az én jövőm kilátástalansága igen nagy feszültséget okoz a családban és persze bennem is. A kinézetemen nekem sem látszik semmi a hatalmas belső problémákból. Én egyébként férfi vagyok. Engem is nagyon érdekel, hogy vajon mivel érdemeltem ki ezt a sanyarú, keserves sorsot? Egyszer hátha közelebb jutunk a megértéshez.
23, ezt csak most láttam
Szóval a karma hívők szerint azért ne legyen öngyilkos akinek kegyetlen rossz az élete mert a rossz karmájának az a jó, hogyha hosszú évtizedeken keresztül beteljesülhet amíg az adott ember él és szenved ha meg az öngyilkossággal megváltja magát akkor nem tud beteljesülni a rossz karma?
Tényleg előtérbe kellene helyzetünk egy olyan dolgot amiről nincs is bizonyíték hogy létezik a saját életükkel szemben?
Én ilyen alapon akkor ezek után úgy tekintenék az életre hogy tényleg egy pokolra születik le ide az akinek rossz a karmája és álljon le mindenki a gyerekcsinálással mert egyik pár sem tudhatja hogy pont az ő gyerekéé lesz a rossz karma.
Hát ha valakinek nem könnyű az élete az egyenlő a rossz élettel szerintem
Nagyon baljós, apátiát előidéző ez a karma téma
Dehát el kell tűrni
Az anyám pont most jött haza megint totálkáros részegen, ott állt az ajtóban nézett rám mint egy pszichiátriai beteg
Ez is a karma, ezt is el kell viselnem mert a fél családja egy alkoholista nyomorék volt és szépen benne vannak ezek a gének hogy jól bebaszhasson, ilyenkor a legboldogabb
Annyira undorodom tőle ilyenkor hogy szó szerint legszívesebben lehánynám
Akkor ez is a karma, nem?
Mit tegyek ellene?
Nem mondhatom meg egy 49 éves nőnek hogy mit csináljon meg azt sem érti meg hogy mennyire undorító és veszélyes
Mitől lesz jó a karmám most?
Ha lehányom mert olyan undorító vagy ha hagyom hogy csutka részegen vergődjön az ajtóban mert ő ezt élvezi?
A karmát is lehánynám ilyenkor legszívesebben meg azt is aki kitalálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!