Ha valaki szerencsétlen semmi nem jön össze ebben az életben annak mi lehet az oka? Rossz karma?
Azért is lehet mert egyre több a hülye, és a normálisak nem tudnak érvényesülni. Pl technikai fejlődés címszó alatt egy csomó jó dolgot megszüntetnek, és rosszakat tesznek helyette, így aztán olyan kevés hely van ami még élhető nagyjából. Munkahelyek is milyenek.
Szennyezés dohányzás ivászat minden, aki ezeket nem csinálja lehet nem érvényesül, a barmok meg tönkretesznek mindent.
Rossz karma, ami ha a tanulást és a fejlődest lenne hivatott elősegíteni (már ha ebben hiszünk hogy tanulni vagyunk itt), hát kevés rosszabb, haszontalanabb, és feleslegesebb működés van mint ez. Ettől fejlődni biztos nem fogunk. Csak nézzünk végig az emberi történelmen. Ugyanaz a lemez csak más technológiai háttérrel.
Passz. Lehet azt kell megtapasztalnod, milyen az amikor nem jól mennek a dolgok.
Hogy miert jó ez azt ne kérdezd...
A legtöbben itt mindent külső körülményekre, családokra fognak
És abba nem gondoltok bele hogy eleve a rossz külső körülmény és a rossz család is a rossz karma része?
Meg azt nekem ne mondja senki hogy a sok rossz ami történik egyes emberekkel, az azért van mert rossz családból jön… mi köze van a kettőnek egymáshoz?
Itt van az én példám. Pszichés beteg ordító szülő, aki valóban folyton arról pofázott nekem hogy egy szerencsétlen elátkozott nyomorult család vagyunk. Egyrészt igaza van sajnos, másrészt mi köze van annak amit mondott ahhoz, hogy engem mennyi bántás, szar ér az életben meg hogy mindig minden már filmszerűen szarul alakul? Ahogy irtam az elmúlt 2 év már annyira hogy azt egy hollywoodi filmrendező nem hinné el és megvenné az ötletet.
Ez mint a nagyon rossz karma ami ellen nincs mit tenni meg az átok
Én pl. külsőmet tekintve lehetnék extra sikeres fiatal nő, ehhez képest most is itthon rohadok barátok, emberi kapcsolatok nélkül, egyedül pszichés betegként. Milyen magyarázat van erre ha nem a nagyon rossz karma?
Én már kezdem azt hinni hogy előző életemben valamilyen kivégző diktátor voltam, mert ilyen car életet azért kevesen kapnak mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!