Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki szerencsétlen semmi...

Ha valaki szerencsétlen semmi nem jön össze ebben az életben annak mi lehet az oka? Rossz karma?

Figyelt kérdés
Szóval teljesen alkalmatlan az életre, ennek mi lehet az oka? Még csak most jár először itt a fizikai világban és új neki minden? Vagy már volt itt sokszor és sok rossz karmát felhalmozott? Szerintetek melyik??

2022. dec. 20. 10:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tagadhatatlanul van szerepe a családi nevelés hiányosságának, amennyiben nem alakít ki egy magabiztos gyereket, akinek gyerekkorban megmutatták volna a helyes utakat, de azért a személy a magabiztosságának a hiányosságait saját magának is köszönheti, mert nem megfelelően elemzi a környezetében folyó történéseket és elhárítja magától a tanulást (netán lustaságból), mert egyszerűbb érzékenykedni, mint tenni azért, hogy jobban megismerjük a világot.
2022. dec. 20. 13:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért is lehet mert egyre több a hülye, és a normálisak nem tudnak érvényesülni. Pl technikai fejlődés címszó alatt egy csomó jó dolgot megszüntetnek, és rosszakat tesznek helyette, így aztán olyan kevés hely van ami még élhető nagyjából. Munkahelyek is milyenek.

Szennyezés dohányzás ivászat minden, aki ezeket nem csinálja lehet nem érvényesül, a barmok meg tönkretesznek mindent.

2022. dec. 20. 13:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát engem szülők nem húztak le, plusz van tesóm is aki okos, nem az ő hibájuk. Iskolában tanárok na azok már inkább lehúztak. Durva hogy ott milyen emberek vannak volt amelyik szabályosan terrorizált, meg ilyen hülye vagyok olyan hülye vagyok. Jó nem így mondták de ez volt a lényeg. De ha van karma akkor ezeket biztosan megérdemeltem
2022. dec. 20. 13:52
 14/27 anonim ***** válasza:
12. Az ember személyisége a mérvadó, keresztanyámnak 6 gyereke van egy alkesz exférjtől, egy 2 szobás lakásba nevelte fel őket, de a közeg amibe a gyerek nevelkedik sokkal fontosabb, valamelyik gyereke egy gyökér a másik meg normális mégis, még az is érdekes, hogy 2 insta fb magamutogató, a legkisseb meg még profilképet se tesz ki és hát eléggé ugyan azt a nevelést kapták, még a legfiatalabb is 16 éves koráig amikor ugye elvált.
2022. dec. 20. 14:28
 15/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem kapták ugyanazt a nevelést, mindig van kiskedvenc, meg a tesók egymás között is helyezkednek.
2022. dec. 20. 14:47
 16/27 NTBS ***** válasza:
Vannak dolgok, amik nem sikerülnek. Szerintem nem karma, inkább a külső kinézetem miatt.
2022. dec. 20. 15:50
 17/27 anonim ***** válasza:
16. Ahol sok gyerek van valszeg mindig a legkissebbel kellett törődni a legtöbbet.
2022. dec. 20. 16:29
 18/27 Grimfox ***** válasza:
A karma nem érdem kérdése. Ezeket a tapasztalatokat nem azért kaptad, mert megérdemelted. Mivel fiatalon tapasztaltad, ezért előző életből hozott karmának kell lennie. Olyasmit tettél, olyan döntéseket hoztál előző életedben, amiknek ez a következménye. Amolyan mechanikus jelenségként gondolj rá, ne úgy, hogy érdemeid szerint valami felsőbb hatalom ad neked jó, vagy rossz karmát. Az sem biztos, hogy csupa rossz, elítélendő dolgot tettél, és abból fakad mindez. Még az is előfordulhat, hogy a társadalom, és te magad sem vettél észre semmit abból, hogy amit csinálsz, annak rossz következményei lesznek. Ezért az önvád, a "megérdemeltem" gondolkodás nem segít, inkább ismét áldozattá tesz. Jobb irányvonal az, hogy igyekszel nagyon alaposan végiggondolni, hogy a tetteid, döntéseid miként befolyásolnak téged, és másokat. Nagy döntések előtt érdemes ilyen gondolatokkal tölteni az időt. Egyfelől sok új lehetőség felbukkanhat gondolkodás közben, amire kezdetben nem is gondoltál, másfelől ki tudod választani azt, ami senkinek nincs hátrányára, következésképp nem termel újabb negatív karmát.
2022. dec. 20. 16:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Rossz karma, ami ha a tanulást és a fejlődest lenne hivatott elősegíteni (már ha ebben hiszünk hogy tanulni vagyunk itt), hát kevés rosszabb, haszontalanabb, és feleslegesebb működés van mint ez. Ettől fejlődni biztos nem fogunk. Csak nézzünk végig az emberi történelmen. Ugyanaz a lemez csak más technológiai háttérrel.

Passz. Lehet azt kell megtapasztalnod, milyen az amikor nem jól mennek a dolgok.

Hogy miert jó ez azt ne kérdezd...

2022. dec. 20. 17:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben itt mindent külső körülményekre, családokra fognak

És abba nem gondoltok bele hogy eleve a rossz külső körülmény és a rossz család is a rossz karma része?

Meg azt nekem ne mondja senki hogy a sok rossz ami történik egyes emberekkel, az azért van mert rossz családból jön… mi köze van a kettőnek egymáshoz?

Itt van az én példám. Pszichés beteg ordító szülő, aki valóban folyton arról pofázott nekem hogy egy szerencsétlen elátkozott nyomorult család vagyunk. Egyrészt igaza van sajnos, másrészt mi köze van annak amit mondott ahhoz, hogy engem mennyi bántás, szar ér az életben meg hogy mindig minden már filmszerűen szarul alakul? Ahogy irtam az elmúlt 2 év már annyira hogy azt egy hollywoodi filmrendező nem hinné el és megvenné az ötletet.

Ez mint a nagyon rossz karma ami ellen nincs mit tenni meg az átok

Én pl. külsőmet tekintve lehetnék extra sikeres fiatal nő, ehhez képest most is itthon rohadok barátok, emberi kapcsolatok nélkül, egyedül pszichés betegként. Milyen magyarázat van erre ha nem a nagyon rossz karma?

Én már kezdem azt hinni hogy előző életemben valamilyen kivégző diktátor voltam, mert ilyen car életet azért kevesen kapnak mint én

2022. dec. 21. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!