Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a reinkarnáció legnagyobb...

Mi a reinkarnáció legnagyobb buktatója szerintetek? Nagyon sokan hisznek benne vakon.

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 09:01
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
52%

38

Hogyan egyeztetted össze a reinkarnációt, Allah, Isten, és egyéb istenségek létezését?

Mi alapján dől el hogy valaki halála után reinkarnálódik, Allah elé kerül vagy Isten megítéli és a mennyországba vagy pokolba kerül, vagy a kis millió lehetőség közül valamelyik?

2022. okt. 27. 06:50
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

41

Nem a 38. hozzászóló vagyok, csak azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek, aki aki a reinkarnációban hisz bármilyen okból, szerinted mégis miért kéne összeegyeztetnie a reinkarnációt "Allah, Isten, és egyéb istenségek létezésével", vagy bármilyen más vallás, világnézet stb. tanításaival, hitrendszerével?

2022. okt. 27. 16:15
 43/57 anonim ***** válasza:
52%

42

A reinkarnációban valódiságát a róla írt könyvekre és előző életes beszámolókra alapozta a válaszoló.

Lényegében ugyan ilyen bizonyítékok, bizonyítják Allah, Isten és sok más természet feletti létezését is.

Tehát ha az ott említett bizonyítékok alapján elfogadjuk a reinkarnációt akkor a többi alapján el kell fogadni az összes többi természet felettit is amire lényegében ugyan olyan bizonyítékaink vannak.

Ezért feltételeztem hogy akkor azokat is elfogadja és ezért kérdeztem hogy hogyan egyezteti össze ezt a rengeteg természet felettit.

De ha meg elutasítja akkor nem értem mi alapján utasítjuk el az egyiket mikor a másikat ugyan azon az alapon fogadjuk el.

Ha az elutasítod a helyzet akkor az lenne inkább a kérdésem hogy milyen magyarázattal fogadod el az egyiket és utasítod el a másikat?

2022. okt. 27. 17:06
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

43

Ilyen alapon akkor azt is megkérdezhetnéd, hogy hogyan tudja bárki összeegyeztetni a materialista, ateist világképet az istenhittel, hogyan tudja összeegyeztetni az evolúció elméletet a bibliai teremtéstörténettel, a csillagászok világegyetemről kialakult jelenlegi tudását az összes világvallás teremtéstörténetével, stb., mert mindegyikről íródtak könyvek, tehát vehetjük bizonyítottnak a létezésüket.

2022. okt. 27. 22:16
 45/57 anonim ***** válasza:
52%

44

A könyvek másodlagosak. De ott vannak a személyes élmény beszámolók is amire leginkább alapoz a regressziós hipnózis mint bizonyíték. De sokan voltak akik megtapasztalták Allah vagy Isten jelenlétét, démonokat és sok más hasonlót.

Miért előrébbre való bizonyíték a regressziós hipnózis általi személyes beszámoló mint a sok másik személyes beszámoló általi bizonyítékok?

2022. okt. 28. 07:05
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

"Miért előrébbre való bizonyíték a regressziós hipnózis általi személyes beszámoló mint a sok másik személyes beszámoló általi bizonyítékok?"

Ki állította, vagy sugalmazta, hogy "előrébb való"?

2022. okt. 28. 07:27
 47/57 anonim ***** válasza:
52%

Senki. De nem is úgy tettem fel kezdetben a kérdést. Ha megnézed a 41-es válaszomat, ott abból indultam ki hogy nem előrébbre való egyik sem. A kérdéseid terelték el arra az egészet hogy amennyiben nem hiszi el mindkettőt akkor...

Ebben az esetben ugyanis az egyik előrébbre való, mivel azt elfogadja a többit pedig elutasítja. De milyen alapon tenné ezt?

Persze lehet hogy ő neki ez tetszik és ezért ennek az élmény beszámolóit fogadja el. Lehet hogy van olyan dolog az egész mögött amiről még nem írt. De amíg nem válaszol addig nem tudjuk meg.

2022. okt. 28. 07:34
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

"De amíg nem válaszol addig nem tudjuk meg."

A kérdező 13 napja nem válaszol arra a (14. hozzászólásban szereplő) kérdésre, hogy mire alapozza azt a kijelentését, hogy "Nagyon sokan hisznek benne vakon."

2022. okt. 28. 07:58
 49/57 anonim ***** válasza:
52%
Én a kérdésemet nem a kérdezőnek tettem fel, hanem a 16., 38., 39., válaszolónak.
2022. okt. 28. 08:04
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

49

Te írtad a 17. és a 20. hozzászólásban feltett kérdéseket?

2022. okt. 28. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!