Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a reinkarnáció legnagyobb...

Mi a reinkarnáció legnagyobb buktatója szerintetek? Nagyon sokan hisznek benne vakon.

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 09:01
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
52%

Ti mondtátok hogy van bizonyítékotok. Én pedig kérdeztem a bizonyítékról.

Olvasd vissza.

Miért kéne nekem bármilyen példát mondanom? Nem írtam egy szóval sem hogy tudnék.

Nem random dolgot írtam olyan szempontból hogy a tapasztalataim alapján kérdeztem. Másik témáknál milyen jellegű dolgoknál hitték azt az emberek hogy bizonyítottak valamit.

2022. okt. 24. 13:10
 32/57 anonim ***** válasza:
31%

"a tapasztalataim alapján kérdeztem. Másik témáknál milyen jellegű dolgoknál hitték azt az emberek hogy bizonyítottak valamit"

Erre akkor tudsz konkrét példát írni?

2022. okt. 24. 13:12
 33/57 anonim ***** válasza:
52%

Mi értelme lenne?

Nézd el de ilyen értelmetlen dolog miatt biztos nem keresem vissza hogy ezeket.

Miért lényeges ez amúgy? Mit bizonyít vagy cáfol?

2022. okt. 24. 15:46
 34/57 anonim ***** válasza:
68%

Kíváncsi vagyok, hogy csak random mondtál valamit, vagy esetleg informált is vagy a témában.

Már a második oldalt vesztegetés olyan problémával ami egy Google keresés.

De nem tudod miről beszélsz.

Köszönöm.

2022. okt. 24. 16:00
 35/57 anonim ***** válasza:
52%

"Kíváncsi vagyok, hogy csak random mondtál valamit, vagy esetleg informált is vagy a témában."

MÁR ÍRTAM HOGY EGYÁLTALÁN NEM IDE KAPCSOLÓDIK AMI tapasztalatom van ilyen téren.

DE NEM IS ÁLLÍTOTTAM HOGY AZ.

DE EZ NEM IS VÁLTOZTAT SEMMIN, MERT NEM EZ VOLT A LÉNYEGE.

Ti rugóztok még mindig ezen totál értelmetlenül.

"De nem tudod miről beszélsz."

Tudom hogy miről beszélek. Csak a szöveg értésed a béke hátsó fertálya alatt sincs. De lehet hogy csak szándékosan játszod az ostobát. Nem tudom.

"Már a második oldalt vesztegetés"

Hát igen. Ha elolvasod, értelmezed amit írok és nem kérsz számon totál értelmetlen és fölösleges dolgokat akkor nem kell ennyit írni.

2022. okt. 24. 17:46
 36/57 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor egy régi kutató nagyon megkérdőjelezhető kutatása, ahol leginkább a tekintély elvüség hibája merül fel?"

Ennek sem volt se eleje sem vége.

Pontosan ez mit jelent?

2022. okt. 24. 18:12
 37/57 anonim ***** válasza:
52%

Jaj. Komolyan? ....

Oké. Akkor megfogalmazom másképpen hogy talán TE is megértsed.

A bizonyíték amit említettél, aminek a létezését állítod, de nem bizonyítod, az az hogy volt egy kutató és annak valamelyik munkájára gondoltál bizonyíték alatt?

"nagyon megkérdőjelezhető kutatása"

Amennyiben a fenti kérdésre igen a válasz (ha sikerült persze megértened), akkor az előbb be idézet rész azt jelenti hogy:

Tudományosan nem elfogadott tény sem a reinkarnáció sem pedig a lélek létezése. Tehát ha ilyen kutatás volt akkor annak az eredményeit nem elfogadhatóak voltak valamilyen okból. Rendszerint nem véletlenül.

"a tekintély elvüség hibája merül fel"

Ez a rész pedig azt jelenti hogy:

Akik ilyen kutatásokkal próbálnak bizonyítani valamit elég gyakran esnek abba a hibába, hogy a tekintélyre hivatkoznak. Tehát a kutató ilyen meg olyan nagy ember volt ezért biztosan igazak azok az eredményei is. Pedig a világ nem így működik.

A be idézet részben pedig ennek a hibának a lehetőségét vetem fel.

Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan és teljes mértékben sikerült számodra érthetően leírnom.

2022. okt. 24. 18:28
 38/57 anonim ***** válasza:
27%

16-os vagyok. Regressziós hipnózisról úgy tűnik még nem hallott itt senki. Mindenki emlékszik az előző életeire tudat alatt, ezek az emlékek előhívhatóak, egy csomó élmény újra átélhető hipnózisban. Sok így előhívott adat ellenőrizhető.

Gyerekek 3 éves korig emlékeznek is előző életükre, számatalanszor pontosan elmondták hogy kik voltak és hol laktak, hogyan haltak meg, sokszor ezeket a dolgokat sikerült is leellenőrizni és minden stimmelt.

Van a témában rengeteg könyv, például Raymond A Moody: Élet az élet után.

Vannak pszichológusok akik foglalkoznak regressziós hipnózissal Magyarországon is. Sok fóbiának és betegségnek előző életekben történt esemény az oka, amik elmúlnak, ha visszaviszik az illetőt az eseményre és újra átéli. Ezek régóta tudott dolgok, utána lehet olvasni.

2022. okt. 25. 12:15
 39/57 anonim ***** válasza:
27%

Előző vagyok, az általam ismert legjobb könyv a témában ez, erre gondoltam amikor az előzőt írtam:

Bruce Goldberg: Előző életek, jövendő életek.

2022. okt. 25. 12:26
 40/57 anonim ***** válasza:
0%

"Regressziós hipnózisról úgy tűnik még nem hallott itt senki."

Nem. Ez nem azt jelenti hogy nem hallott itt róla senki (főleg nem úgy hogy páran rejtélyes bizonyítékokat emlegetnek), jelentheti pusztán azt is hogy nem hisznek benne, ahogyan a kristályok gyógyító erejében és hasonlókban sem.

2022. okt. 25. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!