Mi a reinkarnáció legnagyobb buktatója szerintetek? Nagyon sokan hisznek benne vakon.
10es
Példát nehéz hozni mert nem tudhatjuk hogy kik olvasták el ezt a válaszod például és milyen hatással volt rájuk.
De ez nem zárja ki hogy nem is volt. Főleg ha valaki éppen bizonytalan fázisban van akkor neki segíthet a döntésben.
"Példát nehéz hozni mert nem tudhatjuk hogy kik olvasták el ezt a válaszod például és milyen hatással volt rájuk."
Ezek szerint átsiklottál azon, hogy a kérdés konkrétan neked szólt.
"Ezek szerint átsiklottál azon, hogy a kérdés konkrétan neked szólt."
A kérdés konkrétan nem nekem szólt mert az a 7-es válaszolónak szólt, de valóbban elsiklottam felette. Elnézést.
Azonban az utolsó mondatom az rám is érvényes részben.
"Főleg ha valaki éppen bizonytalan fázisban van akkor neki segíthet a döntésben."
"Nagyon sokan hisznek benne vakon."
Mire alapozod ezt a kijelentésedet?
"Van rá ezer bizonyíték, "
Milyen bizonyíték?
Múltkor várakoztam a piros lámpánál és azt mondtam hogy váltson át zöldre. Pont abban a pillanatban át váltott zöldre. Tehát természet feletti képességeim segítségével kapcsoltam át a lámpát.
Ilyen jelegű bizonyítékok?
"Ilyen jelegű bizonyítékok?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!