Általános iskolában jártam hittanra, nagy dokumentumfilm rajongó vagyok. Rengeteg szakirodalmat olvasok napi szinten Angol nyelven. Reggelente van szerencsém látni a katolikus iskolába járatott gyerekeket és hogy mivel mossák gerinctelenül az agyukat. Volt szerencsém megismerni egy Jehova Tanui házaspár gyerekét aki rákapott a drogokra, diliházba is került. Illetve halottam ahogy a szülei osszák neki a vallási sódert, hogy miért ilyen az élete! A középkori kereszteslovagok, boszorkány üldözés, kínzások. Később az ilyen közösségekben történő kiközösítés. És a családokban történő folyamatos kondicionálás. Meg sem értik hogy miről beszélnek, csak mint egy gép ismételgetik a programot! Nagyon félreértetted a mondanivalóm amikor azt írtad hogy a hazugságról beszélek, nem az okáról beszéltem. Az hogy te vagy, minden más eszköz vagy fenyegetés ez az élőlények alapja, túlélés. Fel kell tenni a kérdést mi az oka, mi a célja és mi a hatása? És a legfontosabb mi az egyéni haszon belőle! A tettek és a tények beszélnek a száj és az írás hazudik! Ettől független önzetlenség nem létezik és soha nem is létezett! A világ e körül forog. És vannak dolgok az életben amit ember nem taníthat meg mert hazugság lesz a válasz automatikusan! Ilyen az emberek pszichológiai működése, a valós hatékony helyzetkezelés, és lehetne sorolni. Nem jött létre olyan vallás és nem is fog ami úgymond a közösségnek nem megfelelő dogmákat terjeszt. Az interneten kívül a mai napig ezeket gyorsan elhalgatatják. Vizsgálgattam a vallási tartalmakat, szemenszedett hazugságok! Vannak amiket személyesen látnod, tapasztalnod kell hogy megismerd, és az emberek meg akarják mondani hogy neked mit kell belelátnod. Maguk is tisztában vannak vele hogy hazugság amit ondanak. És igen kísérletezek vegyszermentes étellel, magam által termesztett étellel, talán lehet hogy hülyeség ha a növényekhez pozitívan beszélünk kihat a fejlődésére láttam ilyen kísérleteket, állatokra emberekre sőt saját magamra is kihat ha tudatosan fel akarom magam dobni. Mivan ha kihat rám hogy az állat húsa teje ami fogságban van sanyarog? Van az a mondás a világ pont olyan amilyenné teszitek! Lásd a Philip (szeánsz) kísérletet a közös tudatról, magam láttam ezt a jelenséget fiatalon! A média miért ilyen negatív, és nagyon is lehet vele alakítani a közös tudatot. A mérgező élelmiszerek, oktatás, gyógyszerlobbi, a tervezett elévülés. Beteg leszel, éhezel, és lehetne sorolni nem érdekli az embereket, csak is téged. Mint cseléd, rabszolga, munkaerő vagy mások szemében semmi más! Ha tönkre mész anyagilag jól megfejlek és kidobnak mint a szemetet! Hogy biztosítsad a jólétüket ez számukra a szereped semmi más! A vallások ehhez adják az agymosást hogy ebben engedelmes légy semmi más! Mindegy melyik nagy vallás, a célja mindig ugyan az csak másképp van tálalva! Akármelyikbe olvastam bele! Ezoterikus könyvek hülyítse eladja, mézes maszlag üvölt róluk. Ezotéria témában üvölt ez a jelenség amiről beszélek! A egyszer volt hol nem volt szent rudas tököm, ezt meg azt mondta aki a távolkeleti dzink dzsaka kisfaluban élt, elmodja nekem a sokadik forrás hogy mi meg hogy volt. Aminek a negyede sem úgy volt, és még sose mondott volna ilyet. Embertömegek életét teszi tönkre ez a fertő a mai napig! Ez ott kezdődik a környezetemben akit én ismerek, és láttam mi volt! Nem kellenek mesefigurák. Semmi jót nem adtak az emberiségnek. Sokkal nagyobb pusztítást csináltak mint ami jót adtak. A tudomány terén a rövid időn belül is mérhető miket adott az emberiségnek. Amin nem tudsz segíteni, nem teszi jobbá az életed nem szabad vele foglalkozni. Ott van saját magad körül a megoldandó probléma! Külső hülyeségek csak az energiád ölik le, nem tudsz rajtuk segíteni nem szabad velük foglalkozni! Amíg velük foglalkozol nem tudod megoldani a körülötted lévő problémát. Sok ilyennel könnyen lehet tudatosan terhelik le az embereket. Akitől lehet tanulni bármit is az az aki profin csinálja igazoltan szakmai téren! Ez a közösség amit a családomban láttam a könyvel, asztaltáncoltatás és nem lehetett csalás, a családban mesélték nekem még érdekes dolgokat szertartásos rituáléval elapasztott tehénről akaraterővel. És érdekes szertartásokról, és azok eredményeiről. Komplett hülyének néznék bárkit aki ilyenről mesélne, ha nem magam látom, meg a családtagok mesélik. A szellemidézők, meg a TV mágusok, csak piti asztrálfényképezés, energiamérés, idiótákról, meg csalókról halottam csak. De itt túrót nem tudtok, itt csak hülyítenek benneteket. Ez a jelenség amit írtam az élőlények és az ember felhasználásáról az egyén céljainak elérése érdekében a világ legnagyobb üzletága, és az emberek ennek kifinomult mesterei a lényükben van.